2 millió Ft. -ból használt autó? (benzines)
1.-nek igaza van, leírom miért:
A japánok 30 éve feltaláltak egy UNIVERSIUMnak elnevezett anyagot. Ennek az anyagnak az a legfontosabb tulajdonsága, hogy soha nem megy tönkre. Amit egyszer legyártottak belőle, az örökké tartani fog. Tönkretehetetlen. Ebből az anyagból készítik a japánok a fémalkatrészeket, az elektronikát, a műanyagokat, a gumikat, a szilenteket, a dugattyúgyűrűket, mindent. 30 éve egy japán autót sem kellett még szervizbe vinni. Soha még egy sem romlott el. Kötelező szervizre csak hagyománytiszteletből kell hordani, hogy az ügyfél lássa, hogy törődnek vele. Még olaj sem kellene a japán autókba, csak megszokásból töltenek beléjük és hogy nehogy kiderüljön, hogy 30 éve már mindent a tönkretehetetlen universiumból gyártanak.
Mostanában röppent fel a hír, hogy a japánok pillanatragasztót is készítettek az universiumból, arra az esetre, ha ez az örök tartós anyag mégis tönkremenne.
Komolyra fordítva a szót, a punc1emblémás autó helyett én is inkább az Astrát venném, mert az Opelek nincsenek túlbonyolítva, ezért megfelelően tartósak. Ha csak rossz állapotúakat találtál, akkor gyanítom, hogy a legolcsóbbak között keresgéltél. Ahogy én megnéztem, elég sok jónak tűnő van a 2008-asok között 2 millióért. A 2009-esekből már elég gyér a kínálat ennyiért. Vagy nézzél régebbit, nem zacskóstej ez, hogy megromlik. Ha nem 6 éves, hanem 8, vagy 10, az miért katasztrófa? Így is úgy is buksz majd az eladásán ha eljön az ideje.
Meg ugye az is kérdés, hogy neked mi számít jó állapotúnak. Már pár éves használt autó esetében se várj szalonállapotot. Karcolások, kis horpadások, ajtórányitás nyomok lesznek, talán még meghúzott lökhárító is, a beltéren is lehetnek nyomai a használatnak, a magyar nepperek nem szokták kicserélni, vagy megjavítani különböző olcsó praktikákkal a belső elemeket eladás előtt, mint a külföldi nepperek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!