Van egy 1,2 millió ft értékű autóm ezt egy kereskedő kb mennyiért veszi meg?
Ezt így szerintem nem lehet megmondani, sok mindentől függ.
Tedd fel a HAHU-ra, ha jó áron teszed fel, akkor mire a képeket feltöltöd, már hívni fog egy nepper, aki látatlanban beígér legalább 50 ezerrel kevesebbet, aztán a helyszínen még egy huszast lealkuszik. Ha 3 napig nem hív senki, akkor túl drágán adod.
:D
Értelmetlen a kérdésed, ugyanis a hasznaltauto.hu nem minősít, az eladók által beírt árak nem értéket jelölnek.
A kereskedő szándéka szerint értéket venne olcsón, amit eladna drágán, plusz különböző bűvészmutatványokkal ügyeskedik.
Kereskedőnek akkor érdemes autót eladni, ha van nála egy másik, amit szívesen a magadénak tudnál, ilyen esetben lehet elfogadható üzletet kötni vele.
Ha egyszerűen csak kell a pénz, nem vársz arra, hogy egy magánszemély előbb-utóbb elviszi az autót, keveset ad érte a nepper, 800-900ezernek már örülhetsz, ezt is akkor adja meg, ha ő úgy látja, hogy 1,2millióért valóban el tudja adni.
Én csak a saját példámat tudom mondani!
Árulok egy Audi A3-at 1,5 millióért, több dílerhez is bevittem, mindenhol 1,2-t akartak érte adni.
Végül most egy dílernél van bizományban, ha ráér az eladás talán ez is egy járható út!
Tavasszal nagyobb eséllyel fogják elvinni, mint most télen. :(
Összehasonlítás képen:
Két éve vettem egy kereskedőhöz beadott használt kocsit 1,45M-ért, amiből állítólag 30.000Ft volt a kereskedő jutaléka.
Felkerestem a tulajt, mert tőle akartam megvenni, de mivel kizárólagos szerződés volt a kereskedővel nem lehetett kihagyni. A tulaj kezébe nyomtam az 1,45 milliót, aki a szemem láttára adott belőle 30.000-et a kereskedőnek jutalék címén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!