Milyen autót vennétek ha nem számítana mennyibe kerülne?
Mindennapokra egy 2015 Mustang GT vagy egy Challenger Hellcat.
Néhai kocsinak pedig egy Lamborghini Veneno-t
Napi használatra BMW M3 tudom hogy nem mai autó de tetszenek ezek a típusok. Ilyen autót örököltem már a nagybátyámtól akinek nem volt gyereke és anyai ágról én örököltem mert édesanyám sem él már több mint 20 éve. Én akkor 21 évesen kb 2 hónapig használtam dolgoztam is vele futárként másod állásba, fenn is bírtam tartani, csak alkatrész szempontjából nem tehettem meg hogy hosszú távra tervezzek vele, és ugye ahogyan lassacskán kellett rajta ezt-azt cserélni bizony igen sokba került volna. Akkor úgy döntöttem fájó szívvel de eladom az autót amit elég gyorsan meg is vettek és alkudozni sem akartak, picivel ár alatt adtam el mert akkor adva volt egy G Astra amire mondta a munkatársam ha 1 hónapon belül megveszem akkor nekem adja fél millióért csak mert hirtelen kellett nekik a pénz ezért kellett hamar megválnia tőle, vagy ha nem akkor hitelt vett volna fel és nyilván jóval magasabb árért adta volna el az autót, ezért kellett gyorsan döntenem. Meg is vettem a G astrát amint elvitték a BMW-met örültem neki mert még maradt annyi pénz hogy átírassam és néhány hibáját megcsináltassam belőle. Azóta nincs vele baj és jóval kevesebbe kerül bele az alkatrész mint ha a BMW-t tartanám fenn a szerény fizetésemből persze.
Ha nem számítana a pénz akkor vissza szerezném az M3-ast bármi áron, és mellette ha lenne lehetőség egy hiper kocsira akkor a klasszikus Dodge Charger autót venném meg és teljes egészében feltuningolnám hogy teljesítményben is ott legyen a szeren, és persze optikai tunningot is kapna.
Mindennapi használtra egy DS3 Exclusive-t, szuperkocsiként pedig egy citroen gt concept-et!
Nagyon szeretem a francia autókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!