Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót vennétek ha nem...

Milyen autót vennétek ha nem számítana mennyibe kerülne?

Figyelt kérdés
1 mindennapra szánt és 1 csak néha használatos hiperkocsit veszel(pl. lambo aventador)
2016. jan. 9. 17:04
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Épített Nissan Gtr nekem bőven elég lenne. Nem olyan nagyon hivalkodó autó, viszont élményben nincs párja.

Egy olasz ménes is megdobogtatná a szívem, de a hivalkodás, szervizelés egy idő után lehet bosszantana... Mondjuk nem is egy kategória teljes mértékben...

2016. jan. 9. 18:14
 12/16 anonim ***** válasza:
Teslát, a legnagyobb hatótávú leggyorsabbat. Elég lenne nekem mindenre, mindennapokra és hiperkocsinak. A töltögetése nem gond, megoldható.
2016. jan. 9. 18:25
 13/16 dirtboy ***** válasza:

minden napra szerintem audi s5 vagy s6.

hétvégi autónak meg lamborghini hurracan 610-4 és profi csapattal kicsit tuningoltatnám.

2016. jan. 9. 19:18
 14/16 anonim ***** válasza:
Mindennapokra bőven elégedett lennék egy sima Opel Insigniával. Hiperkocsinak (lol) meg legyen mondjuk egy Ferrari Itali 458.
2016. jan. 9. 20:10
 15/16 anonim ***** válasza:
A mindennapira egy hófehér Chevrolet Cruze-t, néha használatosra pedig egy Jeep Wrangler-t.
2016. jan. 10. 19:41
 16/16 anonim ***** válasza:
Mindennapokra megtartanám a mostanit (Saab 9000), "hiperautónak" pedig egy régi Fiat 500-ast vennék, és helyrerakatnám. Álmom az az autó. :)
2016. jan. 11. 03:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!