Ti milyen autót vennétek ha nem számítana a pénz?
Hármat mondjatok sorrendben.
Nincs olyan kifogás, hogy ha pénzetek lenne sem vennétek autót, azok inkább ne is írjanak, akik nem szeretik a kocsikat.
Én BMW fan vagyok, de nálam így fest jelenleg a lista:
1.,Nissan GTR (a megrendeléssel várnék, amíg megérkezik a 2014-es Nismo edition)
2., BMW M5 (a létező összes extrával, versenycsomaggal, kerámia fékekkel, stb. Ezt használnám hétköznapokban amíg megérkezik a GTR, és azután is ez lenne a hétköznap használatos utazóautóm.
3., Ferrari F12 Berlinetta
1) felújítanék egy hathengeres BMW E46-ot az utolsó csavarig.
2) Subaru Impreza wrx sti 2005
3) Opel Corsa D OPC
1.) Audi A3
2.) VW Bogár (a régi fajta, teljesen felújítva, de az eredeti stílust megtartva)
Igazából ez a két autó az álom nekem.
La Ferrari: Pályára, élményautózásra, diszkó elé hajógyárira, Siófokra.
Maserati Ghibli 3.0 JTD: Hosszú utakra, külföldi nyaralásokhoz, autópályára.
Nekem ennyi elég lenne.
1. Audi A6 3.0 TDI 2013
2. Saab 9-3 Hirsch tuninggal
3. Volvo C70 kabrió
1. Maradnék a mostani autómnál. Teljesen tömegautó, de imádom. Persze ugyan ilyen fullos felszereltséggel.
2. Vennék valami nagy autót. Valami BMW-t, vagy Audit hosszabb túrákra, vagy ha olyan helyen kéne megjelennem, ahol ez számít.
3. Ferrari, játszós autónak.
Ha nem számítana a pénz, akkor vennék valami normális sportkocsit ami még utcán is használható, pl Porsche 959 ( és itt már el is költöttünk 100 millát xD ).
Utazósnak jó lenne az örök szerelem, egy BMW E38.
Kellene még egy kisautó is városban ugribugzizni, pl Volvo C30, Audi A3 vagy ilyesmi.
Először is vennék egy 3.0 dízeles Toyota Land cruiser terepjárót.
De ha megunnám a tankot akkor ott lenne egy Audi A6 3.0 TDI
Meg valami kis mozgékony autó városba ha nincs kedvem épp az utóbbi kettő monstrummal furikázni.Városba elég lenne nekem egy új suzuki swift 1.6 sport.
ezt nehéz így megmondani, lehet "megelégednék" egy bmw-vel, de az is lehet, hogy olyan autót vennék, ami kuriózum.
Most bmw, vagy egy fullos super b
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!