Melyik autót vennétek meg ezek közül?
Első autó lenne, Budapesten és Pest megyében használnám első sorban.
Főleg munkába járásra meg bevásárolni hétvégén meg ide oda eljárni ha épp olyan kedvem van.
1. [link]
2. [link]
3. [link]
4. [link]
Főleg arra lennék kíváncsi, hogy a 4 autó közül melyiket vennétek és milyen érv meg ellenérvet hoztok fel a kijelölt autókra
Esetleg várok további ötleteket, hogy milyen autót ajánlanátok.
Suzuki swift meg vw golf 3-t nem szeretnék.
Az 1,4 van egy tipushibaja,a valto nyelestengelye szokott tonkrmenni 1,5 nel nem jellemzo :D amugy az 1,4 is annyit fogyaszt kb mint egy 1,5-1,6
Nekem pl van benzinesbe 1,4 corolla atlagba 7,2 litert fogyaszt ,van egy 2,0 accord az atlagba 7,5 l fogyaszt :D mivel nagyobb erosebb, kevesebbet erolkodik ,autopalyan palyatempoba ,a nagyobb kevesebbet eszik :D
jó lenne, ha 7 liternél többet nem akarna enni a kocsi :)
az jó ha központizárra lemegy a hátsó ablak is xD
ismerősnek a központizár meg kattant aztán meg vissza, hogy sorry mégsem zártam be az ajtókat...
van pár kocsi ami tetszik és úgy jónak tűnik, szeretném a legjobbat kiválasztani, mert nem igen akarok szenvedni vele, hogy mindig gondja baja van meg drága.
Nagy kedvencem nekem a 96-98 (talán még 99-be is készült) Honda Civic sedan változata :) Azért is gondoltam rá, meg azért sokszor látok jó állapotút az utakon.
Meg őszintén szólva nem is tudom mit érdemes manapság venni 500e ft-ig...
Régi japán csak megbízható :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!