Használt autó vásárlás menete?
1.Adásvételi szerződés
2.Kötelező biztosítás (Az adásvételi napján?)
3.Eredetvizsgálat
4.Majd elvinni mindent az okmányirodába?
Van valami,amit kihagytam,esetleg rossz sorrend?
És a kötelező biztosítás ára mitől függ? Ez az egész procedúra mennyire költséges?
Gratulálok!Te vagy a százezredik aki feltette ezt a kerdest!Nem hiszem el hogy a kerdes kiirasokaor az oldal nem dobott fel azonnal vagy 20hasonlo,esetleg szóról szóra ugyanilyen kerdest!
Ráadasul ha csak ennyit ("Használt autó vásárlás menete?") beirtal volna a googlbe mar minden kerdesedre valaszt kaptal volna,meg egy vagon kalkulatort is hozott volna amivel fillere pontosan ki tudnad szamolni az egesz tortenetet biztositassal atirassal mindennel.....
Igen,úgy van ahogy leírtad.
A biztosítást viszont azelött kell megkötnöd,mielött egy métert is mennél vele.Úgyhogy vigyél magaddal okostelefont/laptopot v ilyesmit.
Átírási költségre van pontos kalkulátor,a biztosítási díjat pedig szintén meg tudod nézni,pl netrisken.
Első,akkor minek olvasod el a kérdést,és minek írsz ide? Bocs,hogy gyorsabb volt kiírni telefonról a kérdést,mint várni perceket,hogy a mobilnet behozza az ilyen és ehhez hasonló kérdéseket..Ráadásul lány is vagyok,a környezetemben mindenki tömegközlekedik,senkit nem tudtam megkérdezni.
Második,harmadik köszönöm nektek,ment a zöld!
....Ráadásul lány is vagyok,....
És most mit vársz? Valami pozitív meg különböztetést?
Ha jó tudom az tilos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!