Hozzáértők, autóválasztás?
Suzuki swift sedánt (csakis ezt a típust) szeretnénk vásárolni, maximum 400 000-ért! Átbújtunk mindenféle használt autós oldalt, de nem tudunk dönteni.. A hétvégén útnak is indulunk megnézni párat élőben is, de addig is hátha ajánlanátok olyat, amit még nem láttunk, és meggyőző.
A segítséget köszönjük előre is.
Mindegyikre igaz: csakis hozzáértő ismerőssel (lehetőleg autószerelő) menni, elég időt adni magunknak átnézésre, próbára, stb. Na akkor fotók alapján:
1: hátsó ívek rohadásnak indultak (plusz ami még nem látható), nemsokára kasznizni kell. Illetve ennyi kilóméternél (ha valós), miért is kellett kuplungot cserélni?
2: első ránézésre nem rossz. Részemről ami kereskedésben van azt csak nagy óvatossággal "közelítem meg".
3: agyfasz....
Majdnem 20 éves autóban ennyi kilóméter. Jajjdejó, le is van fotózva az óra! És tessékmondani, hányszor fordult át?
"Vadrisztóval felszerelt" - tescoban öccáz, piacon kéccáz
"Motorhűtő díszrács, motorháztető szigetelés és hátsó spoiler színre fújva, pótfék lámpával" - úristen, ettől legalább 30 km/h v-al gyorsabb lett, és 50 kW-al erősebb!
"A képeken látható esztétikai hibái vannak parkolásból adódóan, melyről szívesen küldök közelebbi képek" - röviden: mindennek nekiment minden irányból, aminek csak lehetett.
Hanyagolnám.
4: Megint kereskedés. Elsőr ránézésre semmi extra, hacsak az nem, hogy elverte a jég. Női tulaj.... ajajj (bocsi :D )
5: Kereskedés.... Szépen ki van glancolva, csillog-villog mint Salamon t..ke. Ami feltűnő: a kormány nagyont elüt a többi műanyagtól. Mondhatják, hogy volt rajta kormányvédő és "megszívta", de én átnézném körbe rétegmérővel. Túlságosan széplik. Másik: a bal első torony kezd kirohadni belülről... mi lehet alul?
6. Ez is kereskedés. Nem igazán jó képek, semmi info. Ettől függetlenül megnézhető.
7: Mint az előző. Illetve: ki barmolta meg a műszerfalat?
8: Nem igazán jó fotók, minimális leírás, apróbb fokú tesco-tuning. Megnézhető
9: Kereskedés. Képek jók, látni kellene.
10: Kereskedés. Rosszul fotózott, semmitmondó képek, semmis leírás.
#1 #2 Köszönöm! :) átnéztük, fiatalabbat szeretnénk (tudom ezt nem jeleztem előre), van benne 1-2 átgondolandó. köszönöm!:)
#3 Ez igazán hasznos volt. :D
Lehet elküldöm majd neked amit meg akarunk nézni. :D Ha nem bánod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!