Melyik lenne a legjobb választás? Alfa Romeo GT, Mazda 6 vagy BMW 3 as széria? Tapasztalatok vélemények? Minden nézőpont érdekel. Keret: 1,4 mill.
Segítséget kérnék. Nehéz dönteni. 1,4 millió lenne a keret.Ennyiért legjobb esetben is 8 éves autót tudnék venni. GT-t vennék főképp de tartok a magas szerviz költségektől, a 3as BMV-k pedig mind 10 évesek minimum ezen a pénzen, és messze elmarad a GT vagy a Mazda belső esztétikától. Viszont inkább a német vagy a japán motor és elektronika mint az olasz. Ebben a korban inkább benzines kivitelt vennék. Vagy nem kellene félnem az öregebb dízel motoroktól sem?
Válaszotokat előre is köszönöm :).
" a 3as BMV-k pedig mind 10 évesek minimum ezen a pénzen, és messze elmarad a GT vagy a Mazda belső esztétikától"-a BMW az pedig BMW,nem mazda és nem is alfa.mazdából 1,5-ért ugyanúgy 10-11 éveset kapsz mint BMW-ből,tehát akkor inkább BMW.
minden 10 éves autó felé gyanakodva kell közeledni,az állapotfelmérés létfontosságú.szerintem bele lehet botlani megkímélt,keveset futott példányokba.
ez csak vélemény amit leírtam,nem tapasztalat.
Én úgy látom , hogy Gtből egész jó állapotút lehet kapni, BMW-ből meg Mazda 6-ból meg csak leharcoltat.
Ezért én a GT-t venném a többit ráérsz akkor majd ha családos ember leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!