Milyen autókat tudnátok ajánlani?
Jól gondolkodsz! Egyébként én mindenképpen a Toyota Corollát javaslom. De belinkelek neked egy cikket, szintén Corollát ajánlanak:)
A Hondák elég drágák. Egy jobb állapotú legalábbis nagyon sokba tud kerülni. Ez a Mazda MX-5-re is igaz.
Inkább szerintem is Toyotát keressél.
Igen, a Celica bizony rendes kupé, hátul csak a törzsvendégek férnek el. (tudod, se keze, se lába..)
Talán az Astra Bertone kupé még jó lehet 4 embernek, de ezt meg kellene nézni,mert nem vagyok benne biztos.
Ha gyakran utazol 4 személlyel,akkor nem lesz a legjobb választás a coupe.
Civicből ha találnál is coupe-t,az nem 700 ezer lesz,és főleg nem vti.Az 1.4 meg kicsit nehezen állja meg magát sportkosként,főleg 4 emberrel.
Sedan viszont vállalható,de akkor is 1.6,ami kis fordulaton igencsak érződik ha többen ültök benne.
Accordból is csak 2.0 sedan-t kapsz ennyiért maximum,viszont az sem nevezhető nagyon sportosnak.
Mazdából egyből kiesik az MX3 és az MX5 a hátsó ülés miatt,úgyhogy maximum 323F V6 fér bele,az meg is felelne minden követelményednek,viszont baromi ritka az is,arra eléggé vadászni kell.
Mitsu Galant esetleg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!