Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autókat tudnátok ajánlani?

Milyen autókat tudnátok ajánlani?

Figyelt kérdés
20 éves vagyok, nagyjából 700 ezrem van az autóra plusz a kötelező dolgok autó vásárlás után. Első autóm kis Swift volt, gondoltam elsőnek jó lesz jogsi után, jó is lett. Most szeretnék valami komolyabbra váltani. Nagyon szeretem a japán autókat, de többségében amik tetszenek vagy nagyon drágák vagy nagyon régiek, esetleg mindkettő vagy túl tömeg vagy nem lehet kapni itthon. Szóval egy kicsit sportosabb autót szeretnék, ami nem tömeg, 4en férjünk el benne, de nem 20 litert fogyaszt azért. 12-13 vállalható még. Amiket eddig néztem: Honda Accord coupe, prelude, civic coupe, Mazda MX-6(?). Előre is köszönöm a segítséget.

2016. nov. 23. 21:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Jól gondolkodsz! Egyébként én mindenképpen a Toyota Corollát javaslom. De belinkelek neked egy cikket, szintén Corollát ajánlanak:)

[link]

2016. nov. 23. 21:59
 2/11 anonim ***** válasza:
60%
A japán autókhoz csak az alkatrész drága. Egy Opellal jobban jársz.
2016. nov. 23. 22:13
 3/11 anonim ***** válasza:
Jók amiket néztél,már csak a motor a kérdéses.
2016. nov. 23. 22:34
 4/11 A kérdező kommentje:
Corolla nem votl rossz tipp, köszönöm. Opellel csak rossz tapasztalat volt a környezetemben ebben az árkategóriában. Benzin és manuális nyilván. Egyik hondában sincs túl nagy választék sajnos.
2016. nov. 23. 22:49
 5/11 anonim ***** válasza:

A Hondák elég drágák. Egy jobb állapotú legalábbis nagyon sokba tud kerülni. Ez a Mazda MX-5-re is igaz.

Inkább szerintem is Toyotát keressél.

2016. nov. 24. 06:34
 6/11 anonim ***** válasza:
A kupékal az lesz a baj, hogy a hátsó ülésre legfeljebb a vékony kiscsajok férnek el. ha ők a célközönség, akkor jó ötletek a kupék. A Corolla jó autó, de nem sportos, sem menettulajdonságra, sem megjelenésre. A Celica az igen! A Ford Probe még ilyen nagy hupé, tulajdonképpen Mondeo, nem drága a fenntartása.
2016. nov. 24. 08:51
 7/11 anonim ***** válasza:
Az MX6 olcsó,csak találni nehéz belőle normálisat.
2016. nov. 24. 09:14
 8/11 A kérdező kommentje:
Celica van egy ismerősnek és az még kisebb volt mint civic hátsóülése. MX-6tól ezért félek, igen. Ford baromi szép, de nem nagyon van most eladó, ami vállalható, de nem ismertem ezt a fordot, köszönöm!. Köszi a válaszokat amúgy!
2016. nov. 24. 16:54
 9/11 anonim ***** válasza:

Igen, a Celica bizony rendes kupé, hátul csak a törzsvendégek férnek el. (tudod, se keze, se lába..)

Talán az Astra Bertone kupé még jó lehet 4 embernek, de ezt meg kellene nézni,mert nem vagyok benne biztos.

2016. nov. 24. 16:57
 10/11 anonim ***** válasza:

Ha gyakran utazol 4 személlyel,akkor nem lesz a legjobb választás a coupe.

Civicből ha találnál is coupe-t,az nem 700 ezer lesz,és főleg nem vti.Az 1.4 meg kicsit nehezen állja meg magát sportkosként,főleg 4 emberrel.

Sedan viszont vállalható,de akkor is 1.6,ami kis fordulaton igencsak érződik ha többen ültök benne.

Accordból is csak 2.0 sedan-t kapsz ennyiért maximum,viszont az sem nevezhető nagyon sportosnak.

Mazdából egyből kiesik az MX3 és az MX5 a hátsó ülés miatt,úgyhogy maximum 323F V6 fér bele,az meg is felelne minden követelményednek,viszont baromi ritka az is,arra eléggé vadászni kell.

Mitsu Galant esetleg?

2016. nov. 24. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!