Milyen autókat tudnátok ajánlani?
Figyelt kérdés
20 éves vagyok, nagyjából 700 ezrem van az autóra plusz a kötelező dolgok autó vásárlás után. Első autóm kis Swift volt, gondoltam elsőnek jó lesz jogsi után, jó is lett. Most szeretnék valami komolyabbra váltani. Nagyon szeretem a japán autókat, de többségében amik tetszenek vagy nagyon drágák vagy nagyon régiek, esetleg mindkettő vagy túl tömeg vagy nem lehet kapni itthon. Szóval egy kicsit sportosabb autót szeretnék, ami nem tömeg, 4en férjünk el benne, de nem 20 litert fogyaszt azért. 12-13 vállalható még. Amiket eddig néztem: Honda Accord coupe, prelude, civic coupe, Mazda MX-6(?). Előre is köszönöm a segítséget.2016. nov. 23. 21:27
11/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a javaslatokat. Hát nem csapatszállítót szeretnék azért, de néha alkalomadtán azért tudjunk beleülni 4en, nem volt pontos a megfogalmazásom. Használtautókon van egy pár coupe civic, 1.6i SR 125 lóerő, VTEC is és a keretből sem futok ki nagyon. Szerintem az teljesen vállalható. Galant nagyon tetszik, elég régóta nézem, de ami normális, vállalható állapotú, bőven kilóg a keretből sajnos.
2016. nov. 26. 17:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!