Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miert van az hogy mindenki a...

Miert van az hogy mindenki a japan autokat tartsa jobbnak?

Figyelt kérdés

Mindenki Honda Toyota stb. Mitol jobb mint pl egy Wv vagy Opel ? vagy itt csak az elfogultak valaszolnak ? Es gondolok itt a turbonelkuli benzines motorokra .

Szerintem a nemetek minden teren jobbak. Egy szo "Nemet precizitas"

2016. dec. 4. 17:37
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Mert szerinted a japán nem precíz?

Valamivel megbízhatóbbak a japánok motorikusan, többiben egyforma a kettő. Viszont a német meg mindig is közelebb állt az emberekhez, több, ismertebb, elérhetőbb volt itthon.

2016. dec. 4. 18:46
 12/20 anonim ***** válasza:

Toyotánál csak a 2.2 dieselt kell elkerülni, 200000 km körül mindegyik hengerfejes lesz.

márkától függetlenül, akkor lesz egy autó megbízható, ha a tulajdonosai megfelelően karban tartják. Ha ez kimaradt spórolás vagy lesz@rom még gurul hozzá állás miatt, mindegy kik gyártották, az egy hulladék lesz, mire az újabbik tulajhoz kerül.

2016. dec. 4. 19:01
 13/20 anonim ***** válasza:

Nissan quaskai 2008 benzinesben kb 2 centi uton jár a gázpedál vagyis nem tudom olyan finoman nyomni hogy ne bőgjön a motor elinduláskor, ugyanez avensisnél. Quaskainál még a sebváltó is szörnyű, a kapcsolása akadozó, gagyi, azt hittem rossz visszavittem, azt mondják mind ilyen.kösz.

Ezeket leszámítva mind2 strapabíró, megbízható csak nem szeretek menni velük.

Skoda 2003-as kb hasonló minőség mint japánok, elektromos problémája több van de vezetni kicsit jobb.

Ford 2008-as jól felszerelt, sokkal jobb mint a japán, a 6-os váltója kitűnő, nem lehetne jobb. Ahhoz képest a quaskai-é egy ramaty.

2016. dec. 4. 19:07
 14/20 anonim ***** válasza:
63%
Nem tudom. De furcsa hogy akkor is a japánokat tartották jobbnak, amikor belülről az egész autó egy filléres műanyag kacat volt. Hát ilyenek az emberek, nem vagyunk egyformák :D
2016. dec. 4. 19:15
 15/20 Tomcatters ***** válasza:
Az a nissan mar nem az a nissan sajnos , ismerosomnek van navara..... hat szornyu...... (francia)
2016. dec. 4. 19:17
 16/20 anonim ***** válasza:

Az új nissanok a hulladékok, nem a renault alkatrészekkel van a baj. Tapasztalatból mondom.

pl: renaultoknál nincs baj a dpf szűrővel, a nissanoknál viszont igen...

Garis javításoknál havi átlag 40 esetnek a fele nissan, pedig 7 márkát forgalmaz a cég ahol dolgozom, és ráadásul nissant javítunk a legkevesebbet

2016. dec. 4. 19:54
 17/20 anonim ***** válasza:
nekem 20 éve vannak japán autóim ,márkát direkt nem irok de ezek beváltak mind ."na most a járt utat a járatlanér" ismerős?
2016. dec. 4. 20:05
 18/20 anonim ***** válasza:
Én nem tartom jobbnak őket, sőt, rosszabbak. Úgyhogy már nem mindenki tarja jobbnak a japánokat :D
2016. dec. 4. 21:40
 19/20 anonim ***** válasza:
Mert a japánok minden téren megbízhatóbbak elektronika /mechanika ... stb A német autobild is elismeri ,hogy a Honda,Toyota, Mitsu..... előrébb vannak mint a hazai gyártmányok, még a Volvo is azt hiszem :)
2016. dec. 5. 10:23
 20/20 anonim ***** válasza:

A kérdés is butaság. Szerinted mindenki? Rengeteg vw, bmw fan van akik rá se néznének a japánra.

De én sem tartom jobbnak.

2016. dec. 5. 10:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!