Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az autókat miért adja el...

Az autókat miért adja el mindenki motorfelújítás után?

Figyelt kérdés

A hahun lehet látni hogy motorfelújítás óta ment pár km-t teljesen tökéletes állapot bla bla...

Ha valaki régóta használ egy kocsit,felújítja sok pénzért,akkor utána miért adja el?

Vagy ha el akarja adni,akkor miért újítja fel?

(100-300 e Ft-os kategóriára gondolok)

2012. okt. 7. 21:17
 1/6 anonim ***** válasza:

Az én példám:

Életem első kocsija egy eggyes Golf volt. Isten tudja mennyi kilométerrel. Meghalt benne a motor. Amúgy is leakartam már cserélni. Volt is pénzem egy másikra így meg is vettem az "új" kocsit. Aztán jött a dilemma mi legyen a Golf-al. Döglött motorral max ócskavas árban lehet eladni. Jó motorral viszont még érhet valamit. Így ráköltöttem azthiszem kb 80 ezret és eladtam 250-ért. Pontos számokra már nem emlékszem. Rég volt. De a lényeg érthető.

2012. okt. 7. 21:22
 2/6 anonim ***** válasza:
77%
Kícsit megtaknyozák az autot hogy menjen és páran el is hiszik hogy megvolt a "drága" motorfelujitás! Két honap múlva mehet a szemétbe a verda!
2012. okt. 7. 21:23
 3/6 anonim ***** válasza:
Mert felújítás = Totálkáros felújítandó motor kap egy parasztgenerált (túlméretes gyűrű oszt' kuss), amivel még elmegy 40-50e km-t (persze közben köhög, füstöl, eszi az olajat, stb..) De megy. Aki meg nem ért hozzá csak beleül (az előmelegített) autóba, megy egy kört aztán megveszi az így járt.
2012. okt. 7. 22:02
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez ilyen marketing szöveg, tényleg minimális felújításra kell csak gondolni, ha egyáltalán elvégezték. Eladandó autóra tényleg nem költ már senki nagy összeget.
2012. okt. 7. 22:08
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Ebben az árkategóriában ezt értsd úgy hogy az elmúlt egy évben cseréltek rajta olajat, meg esetleg szűrőt is.

Vagy ahogy a #1-es kolléga, nem akarta elbontatni mert így többet keres rajta, de ez ritkább.

2012. okt. 7. 22:35
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Valamit felújított benne, de nem bízik benne, hogy ezután jó lesz, és ezért adja el.
2012. okt. 7. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!