Az autókat miért adja el mindenki motorfelújítás után?
A hahun lehet látni hogy motorfelújítás óta ment pár km-t teljesen tökéletes állapot bla bla...
Ha valaki régóta használ egy kocsit,felújítja sok pénzért,akkor utána miért adja el?
Vagy ha el akarja adni,akkor miért újítja fel?
(100-300 e Ft-os kategóriára gondolok)
Az én példám:
Életem első kocsija egy eggyes Golf volt. Isten tudja mennyi kilométerrel. Meghalt benne a motor. Amúgy is leakartam már cserélni. Volt is pénzem egy másikra így meg is vettem az "új" kocsit. Aztán jött a dilemma mi legyen a Golf-al. Döglött motorral max ócskavas árban lehet eladni. Jó motorral viszont még érhet valamit. Így ráköltöttem azthiszem kb 80 ezret és eladtam 250-ért. Pontos számokra már nem emlékszem. Rég volt. De a lényeg érthető.
Ebben az árkategóriában ezt értsd úgy hogy az elmúlt egy évben cseréltek rajta olajat, meg esetleg szűrőt is.
Vagy ahogy a #1-es kolléga, nem akarta elbontatni mert így többet keres rajta, de ez ritkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!