Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miert van az hogy mindenki a...

Miert van az hogy mindenki a japan autokat tartsa jobbnak?

Figyelt kérdés

Mindenki Honda Toyota stb. Mitol jobb mint pl egy Wv vagy Opel ? vagy itt csak az elfogultak valaszolnak ? Es gondolok itt a turbonelkuli benzines motorokra .

Szerintem a nemetek minden teren jobbak. Egy szo "Nemet precizitas"

2016. dec. 4. 17:37
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:

Mert nekik az tetszik, az vált be. Arról már ne beszéljünk, hogy a németeket lesz*rozzák, az már az ő bajuk, ha annyi eszük van. A tipikus csak az enyém jó, a többi rossz mentalitás.

Nekem meg a német autók tetszenek, azok váltak be, megbízhatóak. Mégse nézem le a japánokat.

2016. dec. 4. 17:44
 2/20 anonim ***** válasza:
34%

Azért mert jobb motorokat gyártottak a japánok,és nem csak a TypeR verziókba,hanem átlagos autókba is.

Elég megnézni a Toyota Corolla 1.8TS-t vagy a Civic Vti-t.

Mind a kettő 100Le/liter feletti teljesítményre képesek,és tartósak is mindemellett.

Ilyenre Európában kb csak az M-s BMW-k voltak képesek.

Melyik 2 liter alatti szívó VW vagy Opel motor nem dögunalmas?

2016. dec. 4. 17:58
 3/20 anonim ***** válasza:

Nekem a japán autók eddig mindig bejöttek.

Ettől függetlenül amúgy a németekkel sincsen bajom.

Legutóbb, amikor autót néztem néztem pár németet is, de valahogy a stílusuk nem annyira jött be. Lehet azért, mert a japánhoz vagyok szokva.

2016. dec. 4. 17:59
 4/20 anonim ***** válasza:
Precízek a japánok is.
2016. dec. 4. 18:04
 5/20 anonim ***** válasza:

Tapasztalatok és elvárások miatt, illetve ki mibe nyúl bele. Nálunk a baráti körben vegyes a felhozatal, pl az Audija a haverunknak már 3x volt idén szerelőnél, több mint 600ezret hagyott ott és még mindig nem jó, Renault-val a másik barát: folyton van valami apróság, neki a kiesett idő a gondja mert munkába azzal jár... Opeles barátnőm az elején jól megvolt vele, aztán előjöttek a gondok és többet költ rá mint amennyit megér neki (törlesztőt is fizeti rá mellé).

Én nőként pl Toyota és Honda párti vagyok, Toyotán (félét vezettem akkor) tanultam, ott megszerettem már a japán minőséget, később is: kötelező szervizen kívül nem kellett más, nem hagyott cserben sose, csak kinőttük, most Honda van, praktikus, megbízható számomra, nem hagyott még ott sehol, sokszor mentünk barátokért mert őket otthagyta az útszélén az autó. Nem érdekel ki mit hajt amúgy, nem a márka érdekel hanem az hogy mennyire bízhatok benne, megfelel-e az igényeimnek. Sajnos a vásárlások előtt tapasztaltuk hogy ami olcsóbb, az általában nem jó és ez nem márkafüggő, hanem tulaj, hogy mennyire őszinte és mennyire foglalkozott az autóval.

2016. dec. 4. 18:18
 6/20 anonim ***** válasza:

Meg persze ha a szívóbenzineket nézzük,akkor ott a híres háromhengerező,vékony hengerfalú BMW N45,ott vannak az olajzabáló EcoTec Opelek,ott az Alfa Twin Spark,meg a Skoda féle 1.2HTP.Mind köztudottan problémás motor,és rengeteg autót szereltek velük.

Meg ha azt nézem,hogy el akarnék menni venni egy új autót,egy korrekt,tartós benzinmotorral,akkor mit csináljak?Menjek be egy VW konszern szalonba,és válogassam ki 18 féle motor-váltó-hajtás stb kombináció közül,hogy melyik lesz a legjobb,meg melyiknél nem nyúlik a lánc,melyik automata jó,melyik nem és a többi,vagy inkább besétálok például egy Mazda szalonba,akkor azt mondják hogy ott a 2 literes,meg a 2.5-es szívó,válassz.

Ha kis kocsit nézel,akkor meg az 1.5 és a 2 literes szívó.

Hát nem is tudom melyiket válasszam...

Ezek amúgy nem perdöntő érvek,csupán válasz arra,hogy miért húz sok ember a japánok felé.

2016. dec. 4. 18:19
 7/20 anonim ***** válasza:
*2 félét vezettem, kipróbálhattam hogy melyik tetszik és azzal tanultam tovább
2016. dec. 4. 18:19
 8/20 A kérdező kommentje:
Nemeteknek is ott van pl a Golf GTI Astra OPC ezek mennek is nem csak hangosak mint a honda ...stb
2016. dec. 4. 18:26
 9/20 Tomcatters ***** válasza:
En is a japokat preferalom Honda ,Toyota pont ebből a két fajtabol van :D Eddig sosem hagyott cserben egyik sem, es megy is ha akarom :D
2016. dec. 4. 18:30
 10/20 nemcso ***** válasza:
Még a németek szerint is a japánok vezetnek : [link]
2016. dec. 4. 18:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!