Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Alap 207-ssel lehet Bmw-ket,...

Alap 207-ssel lehet Bmw-ket, Audikat, Merciket lealázni, úgy hogy full padlógázzal beelőzöm őket?

Figyelt kérdés

1.4-es, 75 lovas, közúton. Ti utánnamjönnétek, ha ezt tenném? Mert nekem valóban van egy ilyen kocsim, múltkor direkt kikanyarodtam egy erős, újabb típusú kombi Mercie elé, nyomult mögöttem, aztán rányomtam a padlót, s az ürge

a szép nagy autójával lemaradt, vagy csak nem akart versenyezni, autópályán nyilván ő alázott volna le.

Meglepően jól gyorsul ez a 207-es, pedig csak 75 loves, és a kasztni 200 kg.

2016. nov. 27. 12:36
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

"mert legalább az autó is megdolgozik a 100-as tempóért meg néha jó hallani, ahogy a motor zúg."

Oké, mindent értek :D Bár egyet is kell értenem veled, a gyorshajtásnak az egyik oka az, hogy a mai autók nagyon csendesek, és 160-nál is nagyon biztonságban érzi az ember magát, pedig nincs egyáltalán biztonságban. De ezek a kisautók már jelzik a sofőrnek hogy 100-110-nél nem kell gyorsabban menni, és ez jó (kivéve pályán persze). De akkor ismerd már be, hogy nem alázza a 207-esed a nagy német autókat, hanem a tied is csak egy átlagos, de szerethető kisautó :)

2016. nov. 29. 10:54
 22/23 A kérdező kommentje:
"Megenyhültem", valóban nem, de nem is kell. Így van, egy szerethető kisautó, ami elég nagyra nőtt. Remélem üzembiztosan fog továbbra is szolgálni, ha esetleg nem, akkor vissza a régi Swifthez, az mindig beválik (?).
2016. nov. 29. 11:08
 23/23 anonim ***** válasza:
Jó a 207-es, de ennyire ne fényezd. Nemrég volt itt egy VW Borás srác, aki beakarta magyarázni, hogy a Bora egy világverő autó, amitől jobb nem létezik, ne legyél te is olyan.
2016. dec. 4. 20:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!