Alap 207-ssel lehet Bmw-ket, Audikat, Merciket lealázni, úgy hogy full padlógázzal beelőzöm őket?
1.4-es, 75 lovas, közúton. Ti utánnamjönnétek, ha ezt tenném? Mert nekem valóban van egy ilyen kocsim, múltkor direkt kikanyarodtam egy erős, újabb típusú kombi Mercie elé, nyomult mögöttem, aztán rányomtam a padlót, s az ürge
a szép nagy autójával lemaradt, vagy csak nem akart versenyezni, autópályán nyilván ő alázott volna le.
Meglepően jól gyorsul ez a 207-es, pedig csak 75 loves, és a kasztni 200 kg.
Ezeknek a provokáló idétlen troll kerdeseknek mi ertelme van?!?
A merci meg nyilvan lemaradt.....mert ugyan akkor hagyhatott volna ott mikor kedve van,csak az ilyen sztrítrészer jóskák beprobalkozasaira nem mindenki vevő!
207-es kasztni ilyen nehéz?
Azért vagytok ilyen lassúak! :-)
Audi A4 kombim 1365 kiló.
Autópályán megyünk el mellettetek, egy közös az ilyen kis autókban: 130-nál ÜVÖLT bennük a motor!
Megyünk az asszonnyal városban 1500-as fordulat, 70 km/h, halkan beszélgetünk, azt hiszem a motorbőgés miatt, hogy gyorsasági motor jön, aztán csak egy izirájderes suzuki vagy pözsó. :-)
De miért kell ennyire nagyra lenni az Audikkal, meg ezekkel a német vasakkal, a francia meg mehet a sunyiba? Ezt nem értem... Teljesen normális, biztonságos autó az enyém,
alig van benne km, megkímélt, nem volt semmi baja, csak a klímát kellett feltölteni + a műszaki. Ezt nem értem én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!