Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Alap 207-ssel lehet Bmw-ket,...

Alap 207-ssel lehet Bmw-ket, Audikat, Merciket lealázni, úgy hogy full padlógázzal beelőzöm őket?

Figyelt kérdés

1.4-es, 75 lovas, közúton. Ti utánnamjönnétek, ha ezt tenném? Mert nekem valóban van egy ilyen kocsim, múltkor direkt kikanyarodtam egy erős, újabb típusú kombi Mercie elé, nyomult mögöttem, aztán rányomtam a padlót, s az ürge

a szép nagy autójával lemaradt, vagy csak nem akart versenyezni, autópályán nyilván ő alázott volna le.

Meglepően jól gyorsul ez a 207-es, pedig csak 75 loves, és a kasztni 200 kg.

2016. nov. 27. 12:36
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Szoktad verni is a 207-esre?
2016. nov. 27. 16:41
 12/23 A kérdező kommentje:
Hát hogyne, majdnem minden nap. Ilyen szép formára, bűn lenne ha nem, nehülyéskedj...
2016. nov. 27. 16:43
 13/23 anonim ***** válasza:

Egy 1.3-as 86 lovas Swift úgy hagyna ott téged ahogy vagy.

62Le/tonna az autód,ez már bőven az igencsak lomha kategóriát képviseli.

Csak úgy viszonyításképp,az ezres III-as Swift 70Le/tonna.

Úgyhogy szerintem egy kicsit gondolkozz el,mielött vered a melled.

2016. nov. 27. 16:45
 14/23 anonim ***** válasza:
Sem németet sem a franciát nem pártolom de ezen jót röhögtem. álszentség lenne állítani h van olyan ember aki néha nem lép oda vagy nem esik jól elmenni egy féreg béjemvésnek vagy lúzermercisnek de hosszútávon direkt erre hajtani elég nevetséges ,szánalmas dolog. Ilyen benzinárak mellett még indokolatlanul pörgetni a kocsit mégnagyobb fa,zág. Duplán koptatod a kocsit+hamarabb kell tankolj+még a gyorshajtás miatt is fizetőssé válhat a buli. Viszont azért h megelőzted azt a kretént semmit nem kapsz,maximum lesz egy hamis önbizalmad ami később mások vagy a saját magad halálát is okozhatja. 2 tonna 75 lóerőhöz semmi,a biztonságot meg hagyjuk ,te még a tankba is meghalnál mert hajónak hinnéd..
2016. nov. 27. 18:59
 15/23 anonim ***** válasza:
súly/lóerőaránya a rözsódnak semmiképpen nem jó.
2016. nov. 27. 19:01
 16/23 anonim ***** válasza:
Neked mi bajod van?
2016. nov. 27. 19:28
 17/23 A kérdező kommentje:
De az ezres régi Swift-nél, ami volt előtte, annál csak gyorsabb?
2016. nov. 27. 20:19
 18/23 anonim ***** válasza:
A te 207-esed szerintem még a fénysebességtől is gyorsabb......
2016. nov. 27. 21:53
 19/23 anonim ***** válasza:
Olyan gyors h még soha nem is látta
2016. nov. 28. 19:40
 20/23 A kérdező kommentje:
No, hát a fénysebességtől messze van, de azért lomhának sem nevezném. Rossz adatot adtam meg a súlyt illetően, csak olyan 1100 kg körüli. De nem is bánom, hogy nem egy GTI, mert legalább az autó is megdolgozik a 100-as tempóért meg néha jó hallani, ahogy a motor zúg. Tehát amit az egyik előző hozzászóló írt, hogy igencsak lomha, az nem igaz, mert simán lehet kamionokat előzgetni vele, persze nem 5 személlyel meg a csomagokkal, de nyilván ha egy erősebb Audi utolér és már nagyon a hátsómban van, akkor hagyni kell inkább elmenni, mert ha akar, úgyis bármikor megelőzhet, 120 felett meg már eléggé veszélyes a magyar utakon száguldozni, csak azért, hogy megmutassam, hogy csak azértis én vagyok a gyorsabb...
2016. nov. 29. 08:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!