Autó vásárlás előtt vagyok, egy fiat brava 2000-es évjárat 1.9 jtd 105 elx lenne az, elvittem kipróbálni,3-ast kapcsoltam neki 3000ig felpörgettem volt egy durranás és utána nem pörgött fel, nem volt ereje,3 fölé padlógázzal se ment, ezt hogy, hogy?
A kereskedő azt mondta termosztát hiba és azt kicseréli ha elviszem, tényleg ez lehet a baj?
esetleg tulajok ha tudnának akkor írjanak, hogy mik a tapasztalatai ezzel a motorral kapcsolatban.
Előre is nagyon szépen köszönöm mindenkinek!
Köszi a választ!
akkor se vegyem meg ha fél év garit ad rá?
A kereskedő által kínált garancia inkább reklámfogás. Rendes garanciát csak a gyártó ad. Kereskedőnél ez olyan hogy nem lesz gazdasági totálkáros fél évig az autó.
Egy Fiatnál számítani kell az ilyen hirtelen hibákra. Én nem vennék használtan.
Ne, mert az a garancia szart se ér. Rámondja, hogy ezt te okoztad meg stb. Tényleg így van h nem sikerült neki annyira se összetákolni, hogy eltudja adni és ne fingjon ki azonnal. Örülj h kiderült és vegyél inkább magánszemélytől autót. Azok se szentek persze, de még mindig jobbak az esélyeid mint egy rosszmájú kereskedő akik tényleg abból élnek, hogy átverik az embert. Megveszik a fos roncsot, minimális összegből összetákolják, eladják, aztán jelentkeznek sorra a hibák és rengeteget kell rá költeni.
Itt is ha csak a termosztát lenne, szted nem cseréltette volna ki alapból? Ráadásul így, hogy durrant, majd egyből tudta is, hogy mi a gond, aha, persze. Amúgy itt nem is a termosztáttal van baj, hanem sokkal durvább. Remélem a km óra visszatekerés bűncselekmény után egyszer azt is bevezetik, hogy minden autókereskedőt dugjanak börtönbe aki átveri az embereket. Akkor aztán nem is cigánytöbbség lenne többé a börtönökben, de még újakat is kéne építeni!
köszi a válaszokat!
Vinnie kell műszakira mert most nincs rajt friss műszakival adja át.
Így sem érdemes, elvileg műszakin úgy nem mehet át nem?
Tehát a brava 1.9 jtd 105 abszolut kuka?
Köszönöm a sok segítséget!
Figyelj láttam én már 97-es BMW-t SZEMÉLYESEN, autókereskedésben lyukas kipufogóval meg katalizátor nélkül friss műszakival.... Akkor szerinted?
Pontosan. Ezek szarnak egyet, aztán még azt is leműszakiztatják ha akarják. Semmit nem ér. Tele vannak ismerősökkel mindenütt.
köszi a segítséget!
Maga súly/lóerő tetszik
Máshol magánszemélytől érdemes esetleg hasonló autót venni vagy ez a típus ezzel a motorral selejtes?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!