Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért ne lenne jó első autónak...

Miért ne lenne jó első autónak BMW F10 annak akinek van rá pénze?

Figyelt kérdés
Sokan azt mondják, hogy első autónak nem ilyet kéne de ha meg tudom fizetni miért lenne baj? Amúgy 530xd re gondoltam (ha úgy tetszik 530d xDrive). Volt már régebben ötösünk igaz az F10 525d volt ami akkor még 6 hengerrel bírt. Egyszóval megszoktam a dízel BMW-t és nagyon kényelmes plusz az üléspozíciója is megfelelő (legalábbis nekem). Gondolom aki szerint nem jó kezdő autónak az csak az ára miatt mondja. 20/f

2016. nov. 10. 12:36
1 2 3 4
 31/31 anonim válasza:

Hány éveset szertnél venni? Amugy jó autók.

Mivel több mint 250 löerö elég harapos azaz az elejen csak ovatosan. Amugy minek kell több száz ezer kilométer levezetni ahoz hogy vegyen valaki ilyen kocsit. Évi 15.000 kilométerel 17 év után lenne meg a 250.000 km. Biztonságosabb mint egy Swift vagy Dacia. Nem tudom milyen autokat veztel már de gondolom már van egy két éve jogsid azaz van kis tapasztalatot. Nem tudom az anyagi helyzetedet de ha még nincs saját lakásod akkor elöbb azt vennek.

2016. nov. 11. 19:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!