Miért ne lenne jó első autónak BMW F10 annak akinek van rá pénze?
Ne érdekeljen ki mit mond!
Nekem csak "sima" E36 van.
5 literes motor van benne, minden papírral elintézve.
Turbó is van rárakva.
Ahol bemérettem szervízben 550 Le dobott ki a gép.
Igazából vehettem volna zsír új BMW6 ot is, de szeretem a régebbi kocsikat.
Mikor ezt az E36 kocsit megláttam, tudtam kell nekem.
Utána már csak olyan szervíz kellett ami átépíti, megcsinálja a papírmunkát, és lehet is élvezni.
Amúgy rendszeresen meg dobok zabot a lovaknak a körúton.
Általában sportmotorosok szoktak leállni velem gyorsulni, sima luxus kocsikat, meg sportkocsikat úgy ott hagyom hogy van mikor a csávó kettesbe sem tud felváltani, már nem is látja hol vagyok.
mire minden megvolt 8 mikulás volt az árcédulán:)
Utolsó, igen sok irigyem van, ezek szerint te csak olvastad hogy van ilyen kocsim, de még így is epekedsz egy kicsit.
Érthető.
Nem mindennapi a kocsi megjelenésre.
Általában már messziről észre szokták venni a belvárosban, metálszürke, nagy hátsó gumikkal, gyönyörű felnikkel.
Sokszor szokták fényképezni is, főleg a blaha és nyugati között, ha valahol pirosat kapok.
Amúgy nem szoktam adni mások véleményére, a kocsi saját szórakozásomra készült.
És hogy lásd nem csak nekem van ilyen, bmw találkozón sok ilyen átépített E36 -ot láttam.
Volt még ettől durvább is, de azt le sem írom, mert arra már nem is tudom mit írnál.
Nézegess képeket bmw találkozókról, pár ilyenen megfordultam, és a kocsi is ki volt állítva.:)
Szép napot, aszfaltcowboy:)
Az azért érdekelne, hogy mik alapján ítéled meg az anyagi helyzetemet? Honnan tudod, hogy milyen márkájú és milyen értékű autóim voltak-vannak?
A kérdésed feltevésekor (három órával ezelőtt) még a saját autód megvásárlásával kapcsolatban is bizonytalan voltál, most pedig már mások anyagi helyzetével is tisztában vagy?
Látod milyen gyorsan tanulsz itt a gyakorikérdéseken? ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!