Miért ne lenne jó első autónak BMW F10 annak akinek van rá pénze?
" mert amikkor apa megvette "
Ja hát ha te ilyen majd apu megveszi fiúcska vagy,akkor mindegy is!Sőt én be sem érném egy szutyok 5-össel!7-est vennék...abból is long-ot!
A karcokról meg letolatasrol meg csak annyit,hogy azert mert can jogositvany a kezedben,ne hogy azt hidd hoy vezetni is tudsz!
Illetve ezek olyan dolgok hogy barmikor,akar akaratodon kivul is bekovetkezhetnek....de persze arra az esetre ugyis ott van apa meg a penztarcaja!
Sok 18-20 évesnek van akár drágább autója is.
És igen, szerintem is hülyeség ez, hogy garantáltan összetöri. Már miért törné hamarabb össze, mint mondjuk egy Swiftet? És igen, az üléspozíció a BMW-ben az egyik legjobb (magas embereknek), és szerintem is nagyon fontos, elvégre nagyban befolyásolja, hogy hogy érzed magad az autóban.
Hagyjuk a vakítást, ha lenne pénzed egy ilyen autóra, bizonyára már régen megvetted volna.
Mivel nincs lóvé, marad a filozofálgatás. ;)
"Amúgy miért kéne összetörni feltétlenül? Ezt nem értem."
Egyikőtök sem érti. Először még is óvatosak vagytok, tudatában annak, hogy nincs tapasztalatotok, na de 6 hónap-1 év múltán az égig érő öntudat miatt olyan szarvashibákat csináltok, hogy az ember csak fogja a fejét. Nem baj srác, én nem foglak győzködni. Arra figyelj, hogy lehetőleg másnak ne okozz se anyagi, se egyéb kárt, a többi a te dolgod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!