Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Forgalmi vizsgán defektet...

Forgalmi vizsgán defektet kaptam. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ma volt a forgalmi vizsgám délután. Országúton 80 km/h -val közlekedtem és defektet kaptam. Megpördült az autó, igazából nem is figyeltem mit mondanak mert üvöltöztek velem meg pár dolog az autón megsérült mert egy fa oldalát súroltam. Ki akarják velem fizettetni, azt mondták, hogy a gumiabroncsot is ki kell majd fizetnem. Mit tudok ilyen esetben tenni? Az autó egy Toyota Yaris. Nem érzem jogosnak, hogy nem az én hibámból történt, és mégis nekem kell kifizetnem. Ez valószínűleg több százezer forintot jelent majd nekem, és ráadásul nem kaptam új időpontot se izsgára, mert konkrétan azt mondta az vizsgabiztos és az oktató, hogy: " Neked ezek után még van bőr a pofádon ilyet kérdezni?! TAKARODJ innen!"

2016. nov. 4. 19:32
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
100%

Na, erre én is kíváncsi vagyok.

Nem tudok érdemlegesen hozzászólni a témához de ha ez velem történik meg akkor egy ügyvéddel elmennék az autósiskolába és kérném, hogy térítsék meg a következő vizsgámat, természetesen úgy oldják meg, hogy a mostani ismétlése legyen nem pedig a második.

Mivel erre több mint valószínű, hogy "cumit" mutatnak ezért beperelném őket a nagypofájú vizsgabiztossal együtt.

Sokak szerint Te voltál a hibás. Csak azt nem értem, hogy hogyan lehet felelősségre vonni közlekedési balesetben egy olyan személyt aki nem rendelkezik jogosítvánnyal?!

Hivatalosan a nagylegény oktatód a sofőr hiába nincs előtte kormány.

2016. nov. 5. 23:48
 32/38 anonim ***** válasza:
Majd tényleg írd meg mi lett a vége. Engem is érdekel.
2016. nov. 8. 00:13
 33/38 anonim válasza:
Na, mi van már??? :)
2016. nov. 15. 17:36
 34/38 anonim válasza:
Mi lett a vége?
2016. nov. 19. 17:57
 35/38 anonim válasza:
Úgy tűnik mégis csak kamu volt :\
2017. jan. 4. 21:12
 36/38 veterán vas ***** válasza:

Megint balfék volt, és az oktató tényleg beverte a fejét a kormányba. (mert megígérte)

Most ül a traumatológián, és várja, hogy összelegózzák az orrcsontját. ;)

2017. jan. 4. 21:31
 37/38 anonim válasza:
Szerintem is kamuzott.
2017. jan. 4. 21:32
 38/38 anonim ***** válasza:
6 os te nem vagy komplett xD.
2017. jún. 26. 07:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!