Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Forgalmi vizsgán defektet...

Forgalmi vizsgán defektet kaptam. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ma volt a forgalmi vizsgám délután. Országúton 80 km/h -val közlekedtem és defektet kaptam. Megpördült az autó, igazából nem is figyeltem mit mondanak mert üvöltöztek velem meg pár dolog az autón megsérült mert egy fa oldalát súroltam. Ki akarják velem fizettetni, azt mondták, hogy a gumiabroncsot is ki kell majd fizetnem. Mit tudok ilyen esetben tenni? Az autó egy Toyota Yaris. Nem érzem jogosnak, hogy nem az én hibámból történt, és mégis nekem kell kifizetnem. Ez valószínűleg több százezer forintot jelent majd nekem, és ráadásul nem kaptam új időpontot se izsgára, mert konkrétan azt mondta az vizsgabiztos és az oktató, hogy: " Neked ezek után még van bőr a pofádon ilyet kérdezni?! TAKARODJ innen!"

2016. nov. 4. 19:32
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
64%
Mindenképp írd meg, kíváncsi vagyok!
2016. nov. 4. 21:40
 12/38 anonim ***** válasza:
97%

Ha az oktató nem tudta megfogni az autót, akkor ne várja el, hogy neked sikerüljön.

Ennyi erővel el is gázolhatnál valakit, ő azt se védené ki? Az ilyen nem oktató.

Ott helyben a baleset helyszínén kellett volna rendőrt hívni, helyszíneljenek csak.

A legtisztább igazából az lenne ha egy ügyvéddel mennél oda aki segít tájékoztatni őket. Oldják meg, hogy minél hamarabb kapj új időpontot és biztosítsanak autót az időre, hogy ne ess ki a gyakorlatból.

Jó eséllyel kinevetnek, mert az iskolának van pénze, neked valszeg kevésbé, így nem hiszik, hogy perre viszed az ügyet. Esetleg ha az oktatót fenyegeted perrel és ügyvéddel, akkor több esélyed van elérni valamit, mert ő tutira csóróbb mint az iskola, ő többet veszíthet.

Más út:

Az agysejtjeid épsége érdekében lehet jobb ha átkéred magad máshova.

Nagy kár, hogy nem hívtatok rendőrt, akkor kiderült volna, hogy milyen a kocsi állapota.

2016. nov. 4. 21:57
 13/38 anonim ***** válasza:
100%

jah, még valami. Írd meg a sztoridat, de részletesen és ÉRTELMESEN a totalcar-nak, leírva az iskola nevét és helyét is.

Had ismerje meg őket mindenki.

2016. nov. 4. 21:59
 14/38 anonim ***** válasza:
89%
En eleve nem ertem hogy lehet ezt a tanulo nyakaba varrni, ez szamomra erthetetlen. Semmit ne fizess nekik, nem a te dolgod, erre van biztositasuk. De en helyedbe, ha ilyen "kedvesen" beszeltek volna velem, tuti, hogy viszont elkuldom oket a jo edes anyukajukba. Egy ugyved tanacsa viszont jol johet. Mindenkepp ird meg mi lesz a vege, en is kivancsi vagyok. De NE FIZESS SEMMIT!
2016. nov. 4. 22:14
 15/38 anonim ***** válasza:
66%

ma 20:05

Neked kb a zart osztalyon lenne a helyed a hulyesgeiddel egyutt, es nagyon bizom benne, hogy nincs gyereked...

2016. nov. 4. 22:16
 16/38 A kérdező kommentje:
Meg fogom írni, mi lett a vége, de most eléggé kattogok az ügyön, úgyhogy még csak részletesen leírni se lenne kedvem. MINDENKINEK mégegyszer nagyon köszönöm!!:))
2016. nov. 4. 23:01
 17/38 anonim ***** válasza:
95%

6#-oska!

"vizsgabiztos diplomás ember"

Ekkora baromságot hogyan lehet kitalálni?!

Milyen kategóriában szedted össze a 36%-ot?

A srácnak nincs jogsija, milyen jogon akarnád felelősségre vonni?!

Tanuló vezető nem okozhat balesetet, de hiába írom ezt, te ugyse érted!

2016. nov. 5. 07:33
 18/38 anonim ***** válasza:
5%
Pár hete 60-65-tel mentem itt vidéken egyik kisvárosba, és defektet kaptam. De ezt csak utólag vettem észre, akkor csak egy durranást hallottam, de nem tudtam mi az, kocsin nem vettem észre semmit. Csak másnap reggel láttam, mert leeresztett a bal első kerekem. Ezért érthetetlen számomra, hogy 80-nal milyen defektet kaptál, hogy megpördült az autó. Konkrétan ki kellett volna robbannia alólad a guminak, ezt meg nem tartom valószínűnek ekkora sebességnél, nekem vérzik a történet.
2016. nov. 5. 07:54
 19/38 anonim ***** válasza:
Kérdező,nevesítsük már meg ennek az autós iskolának a nevét ha kérhetem jó? Köszi
2016. nov. 5. 08:05
 20/38 anonim ***** válasza:
94%

18! Volt egy defekted és ebből levonod a következtetést, hogy minden defekt ugyanolyan... Miért ne durranhatott volna el a gumi 80-nál?

Kérdező! Téged nem terhel semmilyen felelősség, de én lehet, hogy másik megyében vizsgáznék...

2016. nov. 5. 09:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!