Mennyire veszik számba a 2. Forgalminvizsgán az első vizsga bukásnak a hibáját?
Figyelt kérdés
Sajnos megbuktam az utolsó 15 percben, nem talàltam a a4-es sebességfokozatot,és rosszul vàltva a hàtramenetbe húztam a sebvàltót..mondanom sem kell mit művelt a vàltó. Szerencsére nemnhibàsodott meg,viszont sikertelen lett a vizsgàm. Igaz a levezetett 36 óra alatt egyszer sem vàltottwm így félre.2016. okt. 20. 14:48
2/5 anonim válasza:
Semennyire.
A vizsgabiztos nem valószínű hogy ugyanaz lesz, de ha ugyanaz is lesz úgy sem fog emlékezni rád.
Max. az oktató hajtja be rajtad az új sebváltó árát, ha szétbarmoltad.
3/5 anonim válasza:
Nem fogják, valószínű vb is másik lesz, de ő se fog emlékezni rád az tuti.
4/5 anonim válasza:
Nem szokták a szádba venni. :-))
5/5 anonim válasza:
Fizessél legközelebb ! Vagy ne akard annyira és legyen önbizalmad !!! A túlzott akarás és önbizalomhiány bukáshoz vezet !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!