Jól tudom, hogy 1 éven belül kell sikeres forgalmi vizsgát tenni a KRESZ tanfolyam első órájától számítva?
Szia.
Igen, jól írta az első, a sikeres KRESZ vizsgához számíva van 2 éved rá.
Amúgy miért buktál meg ilyen sokszor? Ha nem vagyok indiszkrét. Esetleg ha privátban megírod az is jó lenne, nem kell ide kiírni. Csak azért kérdem, mert én is most buktam meg sokadjára, és nem tudom mit tegyek, még 1 évem van befejezni, de kezd elmenni a kedvem tőle kb, hogy csak én vagyok ilyen béna.
Megbuktam:
1x azért, mert balra előre parkolásnál én úgy éreztem, hogy pont beférek, de mégse. Az oktató fékezett.
2x azért, mert jobbra jelzővel kerestem parkolót, de nem volt megfelelő hely és kint felejtett irányjelzővel mentem tovább és elhaladtam egy bekötő utca mellett is, ahonnan jöttek, így veszélyhelyzetet teremtettem.
3x azért, mert balra hátra parkoltam, de csak 3x lehet javítani, én meg legalább 5x javítottam mire sikerült. A végeredmény tiszta jó lett, még az oktató is megjegyezte, hogy szép lett, de ez nem számít.
4x azért, mert egy bonyolult kereszteződésben ahol nem működtek a lámpák, meg útjavítások vannak, véletlen nem adtam elsőbbséget a zebrára lelépő gyalogosnak -> satufék és vége!
Sajnos mindegyik alkalommal joggal buktam meg. 3x ugyanaz volt a vizsgabiztos.
Borzalmas izgulós vagyok, de nagyon. Most úgy áll a dolog, hogy szerintem már elég jól mennek a dolgok, mert órán mindig jól megy, csak levizsgázni nem tudok valamiért. Most szünetet tartok, mert ebből elég, ebből a stresszmennyiségből. Attól féltem, hogy júliusig sikeres vizsgát kell tennem, mert akkor elég kevés az idő, de szerencsére nem. Úgyhogy most pihenek mindenképpen.
Együttérzek, ugyanez a szitu.
Órán szuperül vezetek, vizsgán nem megy, egyszerűen olyan ideges vagyok, hogy olyan hibáim vannak, hogy hihetetlen.
Ma pl azért buktam, mert elnéztem a kék parkoló táblát, annyira izgultam, hogy azt hittem egyirányú útra kanyarodtam, holott parkoló tábla volt, szűk kis utca, tutira vettem, hogy egyirányú, és kikanyarodtam balról balra. Holott kétirányú út volt. Félreálltunk, bukta. Holott ha nem izgulok annyira, felfogtam volna a táblát... Előtte 100x elmentünk azon az úton, és tudtam mindig is, hogy mi ott a szitu, ma meg mint aki soha nem járt arra...
most én is pihentetem azt hiszem áprilisig kb, talán akkor újra próbálom :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!