Első autó.17 évesen. Vélemények?
17 éves vagyok. Első autón gondolkozom, max: 120 000ft-ig.
Rendeltetésszerűen használnám. Iskolába, diákmunkába járáshoz, meg mindenhez használnám.
Tud valaki ötletet? Valami olyan kellene, ami jól néz ki, megbízható, jó a fogyasztása, olcsó az alkatrésze, meg nincs is szét esve. Ja és jól menjen.
A válaszokat előre is köszönöm.
Na ez jó volt. Lehet mondani, hogy köcsög vagyok, szemét vagyok, de csak egy próba/vicc volt.
Már eleve a kérdés is hülyén hangzik, meg hasonló kérdések töltik meg az oldalt naponta.= Nem volt gyanús?!
Első sorban: miért nem rendes válaszokat kaptam, tisztelet a kivételnek? Miért kell okoskodni? Mindenki úgy mondja, mintha tele lenne pénzel.
Egyébként van jogsim, 6 hónapja. Azóta naponta többször keresgélek eladó autót.
Rengeteget megnéztem, személyesen is. Vártam, vártam addig a még nem találtam egy számomra nagyon jó autót.
Benzines 1.1-es. 28 éves, tip top állapotú. Mindenki dicséri, még autószerelők is. Még a rendőr is igazoltatás közben azt mondta, hogy nagyon jó vétel volt.
Szóval ne haragudjon senki, de nagyon szerettem volna egy ilyen kérdést feltenni. Nem gondoltam volna, hogy így beindulnak, és, hogy el is hiszik. Még annyi, hogy az átírásra, a biztosításra, alkatrészekre is van pénzem.= Fenn tudom tartani 17 évesen saját pénzből(diák munka).
Elnézést, lemaradt, hogy 115 000ft-ért vettem.
A márkáját nem akarom mondani, mert azzal eléggé bemutatkoznék, és nem akarom reklámozni.
6- os köszönöm! Sajnos én ilyen elit helyen lakom, itt az X5 mindennapi, én mivel nem dolgozom ezért csak egy Suzukit kaptam aputól, de megígérte ha lesz munkám vesz valami mást, érted, érted,érted ha lesz munkám vesz. Ebből azt lehet leszűrni, hogy olyan végzettségem van olyan munkakört tudok betölteni ami nem igen fizet jól.
Ezt én tudom, és minden kritikát szívesen fogadok, nem egyszer volt mosolyszünet a szülőkkel ,hogy én mentős szeretnék lenni, szerintük azt a munkakört mindenki lenézni, csak akkor jön jól, ha baj van, és ez igaz, sok mentőssel beszéltem, és félek is, hogy rosszul döntök, de megkockáztatom. Mielőtt bántanád embertársadat kedves 6-os előtte tudd mi van a másik oldalon.
Ja és kérdező, néztem 100 alatt autókat, Ford Sierrát lehet venni kuplung hibával, az +40 és van 220 ból átírva egy 23 éves autód, szóval nem feltétlen hülyeség amit kérdezel, nincs lehetetlen.
Látom megy az idegeskedés.
Az autó jól néz ki, mert nem rozsdás, csillog villog a fényezése. Megbízhatóságát ismerősök dicsérik. Fogyasztását nem tudom, mert 1 hete van meg szerintem egész jó. Alkarészeit megnéztem mennyibe kerülnek: 1 db lengőkar 3000ft. Haver német autójába 18000ft. Hogy nincs szétesve, az laikus szemmel is megmondható. Jól megy az számomra azt jeleni, hogy: könnyen, mindig indul, szép a hangja, 1.1-es motorjához képest jól gyorsul kb ennyi.
A rendőr meg nem vizsgálgatta az autó, hanem csak ránézett, és azt mondta ennyi pénzért megérte.
Hazudni meg nem hazudok. Mégis miért tenném vad idegen emberekkel akiket nem ismerek. Ezen érdemes lenne elgondolkodni annak aki nem hiszi el.
Hogy troll vagyok e az attól függ, mit is jelent. Mit jelent? Mert én ezt a szót, hogy troll kb. 5 évesen halottam utoljára egy mesében.
Szántóvető te meséket nézel?
Én írtam a szakértő rendőrt, smiley-val. Az, hogy egy autónak csilliog villog a fényezése, az csak annyit jelent, hogy valaki lemosta, esetleg polírozta. Engem pl. nem győzne meg az autó megbízhatóságáról, ha valaki ránézésre azt mondaná, megérte. Egyébként rajta maradt az árcédula, vagy elmesélted neki, mennyiért vetted? Honnan tudta, hogy megéri?
Egyébként örülj, ha találtál annyi pénzért egy használható autót. A lengőkar cseréje azért nem túl gyakori kiadás lesz, de valóban elég hihetetlen, hogy ebbyi pénzért nem egy lógó belű járművet szerez valaki. Amiket írsz, elég hihetetlen: megbízható egy 120 ezres autó?? Még egy ennyiért kínált full fapados, kalaptartó nélküli Swiftben sem lennék biztos, hogy sokáig húzza! Pedig az a piac legolcsóbbja és legmegbízhatóbbja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!