Első autó.17 évesen. Vélemények?
17 éves vagyok. Első autón gondolkozom, max: 120 000ft-ig.
Rendeltetésszerűen használnám. Iskolába, diákmunkába járáshoz, meg mindenhez használnám.
Tud valaki ötletet? Valami olyan kellene, ami jól néz ki, megbízható, jó a fogyasztása, olcsó az alkatrésze, meg nincs is szét esve. Ja és jól menjen.
A válaszokat előre is köszönöm.
Matchbox. Végy egy tizes tálcát és ha összetörtek vagy apukád rájuk lépett, akkor veszel másik tálcával.
120Kért nincsolyan autó, amit leírtál. De még 500 db ezresért sem.
Rakj hozzá 1 nullát és vegyél egy A4-es Audit.
Ember, én 1 éve vezetek én kényszerből teszem, 1 1.3-as Suzukim van már abba az 1 évbe többet költöttem rá mint 120, és nem, nem megy jól az autó, nincs benne pu*ci mágnes, sőt szánalmas embernek néznek bárhol is járok. Nekem nincsenek elvárásaim ha nincs tele a zseb, sok embernek ezt ajánlom.
Van már jogsid amúgy?
Egy pöpec kismotor kijön ennyi pénzből.
Autóból régebbi típusok között nézelődj, például Trabant, Lada. www.hasznaltauto.hu
"szánalmas embernek néznek bárhol is járok"
Könnyű az autót okolni...
120ból sajnos semmi jót, max töröttet, motorhibásat stb amire az életedet ráköltöd + zabálja az olajat/benzint, nem megy, szétesik. Kb a kasznik kilóra ennyik. Plusz a biztosítás, átírás, kötelező szerviz ennek a kétszerese minimum és még nem vettél autót. :\
Inkább kismotort nézz, az kijön ebből és fenn tudod tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!