Miért mondják mindig, hogy új autót venni sosem jó döntés?
Én is mindig újat veszek bár én 3 évente cserélem az autóim. Volt superb mondeo most passat van ami 1 éves és van benne 60000km a másik kettőbe 190000-200000 km-t tettem 3 év alatt és a mondeot 4 millióért a skodát 5 millióért adtam el.
Amúgy egy 50 milliós kocsi 10 év múlva nem tudom hogy érne 5 milliót mert ha például vesszük a g mercit akkor elmondhatjuk azt hogy egy 1994-es simán 5 milliót ér.De tudom hogy sokat vesztenek az értékükből ezek az autók.
Vegyél új kocsit de ha szeretnél több extrát de nincs rá kereted akkor szerintem az 1-2 évesek között nézelődj.
Minde a három szempont olyan jó magyaros.
1. Vegyünk újat, nem baj ha az unokáínk jövőjét is eladjuk a banknak, de új legyen, és jól lenézzük akinek nem új.
2. Irigykedünk arra akinek új van. Azért veszünk használtat, mert az autóra nem úgy tekintünk mint egy használati tárgyra, hanem mint befektetés. Ugye milyen hülyén hangzik?
3. Nem tetszik a más, de értelmes vélemény, és jól lepontozzuk. Mjad megvakargatjuk az izzadt fanszőrzetünket, felállunk a törött lábú fotelból, és levisszük a szemetet a panel alagsorába.
Van egy kérdés ... érkeznek rá válaszok ... :D
Mindig lesz valaki(antiszerencsés) ,aki attól jobban érzi magát, ha lepontozza a másikat :D Legalább annyi öröme legyen az életben :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!