Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mire mondják, h a nő dönt?

Mire mondják, h a nő dönt?

Figyelt kérdés

2012. szept. 6. 18:22
 1/8 anonim válasza:
100%
ha esetleg valamiben épp egy nő dönt.
2012. szept. 6. 18:29
 2/8 anonim ***** válasza:
28%
általában kapcsolatok kialakítására szoktak gondolni, hogy gyakorlatilag a nő nézi ki magának a férfit
2012. szept. 6. 18:44
 3/8 anonim ***** válasza:
66%
Arra, hogy a kapcsolatok kialakulásában kimondva-kimondatlanul a nő dönt. Akkor is, ha a nő néz ki magának egy férfit, és akkor is, ha egy férfi kinéz magának egy nőt, és a nő ezt elfogadja vagy visszautasítja, mindkét esetben alapvetően a nő döntésén alapszik, hogy létrejön-e a kapcsolat. Ez azért van, mert a férfiak sokkal hajlandóbbak belemenni bármilyen kapcsolatba egy nővel, mint a nők, mert a nők sokkal válogatósabbak. Ezért a döntés így is-úgy is sokszor a nők kezében van.
2012. szept. 6. 19:57
 4/8 anonim ***** válasza:
34%

Utolsó vagyok.

Ezalól kivétel az az eset, amikor a párkapcsolati piacon nagyon magas értékű férfi választ társat, mert egy ilyen férfi bárkit megkaphat magának, és az ilyen férfi előtt a nők állnak sorba, és a férfi dönt. Ezek a férfiak azok, akik a sok vonzó tulajdonságuk miatt nagyon kelendőek a nőknél: jóképűek és/vagy népszerűek és/vagy dominánsak és/vagy sikeresek és/vagy gazdagok. Ezek kombinációja (sikeres színészek, rocksztárok, politikusok, gazdag üzletemberek stb.) azt jelenti, hogy ők választanak a rengeteg nő közül, vagyis ezek a férfiak döntenek.

De ez a férfiak nagyon kis százalékára igaz, a férfiak túlnyomó többségénél a nő dönti el, hogy lesz-e kapcsolat vagy nem.

2012. szept. 6. 20:02
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Szerintem erre mondjak :))

2012. szept. 6. 20:32
 6/8 anonim ***** válasza:
50%
Utolsó: ez úgy hangzott hogy a pasik nagy része bárkivel hajlandó összejönni, de ezt nem hiszem! Ha megkaphat egy jobbat, akkor miért érné be egy rosszabbal?
2012. szept. 6. 20:36
 7/8 anonim ***** válasza:
25%

én ezt csak a saját megfigyeléseim alapján vontam le, szóval biztos vannak kivételek, és nem minden emberre igaz a megfigyelésem, de rengeteg embert és párkapcsolatot, párválasztást, férfiakat és nőket figyeltem meg ilyen szempontból több év alatt, és ami az általános, az ez:

a legtöbb férfi, ha odamegy hozzá egy lány - vagyis tálcán kínálja fel magát -, akkor bizony belemegy, akkor is, ha esetleg több melóval megkaphatna egy jobbat. mert a kényelmes numera ott van kéznél, és az sincs ellenükre. vagyis miután a nő eldöntötte, hogy megszerez a férfit, és odamegy hozzá, NAGYON KIS ESÉLLYEL UTASÍTJÁK VISSZA A FÉRFIAK.

a hozzászólásod másik része pedig kicsit eltúlozva, de igaz. a férfiak nagyrésze nem teheti meg, hogy jó nők közül válogasson, és igenis hajlandó szinte bárkivel összejönni, mert a férfiaknak alacsonyabb az igényszintjük, mert a szexuális hajtóerejük nagyobb. tehát több mindenki felel meg nekik, nem annyira válogatósak.

2012. szept. 6. 21:02
 8/8 anonim ***** válasza:
Fene tudja, én úgy vettem észre, hogy minden viszonyom közös döntés volt, nem csak rajtam múlt. Ha nekem tetszik valaki, de én neki nem, akkor a szempillámon is pöröghetek, akkor se lesz belőle semmi.
2012. szept. 7. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!