Utolsó vagyok.
Ezalól kivétel az az eset, amikor a párkapcsolati piacon nagyon magas értékű férfi választ társat, mert egy ilyen férfi bárkit megkaphat magának, és az ilyen férfi előtt a nők állnak sorba, és a férfi dönt. Ezek a férfiak azok, akik a sok vonzó tulajdonságuk miatt nagyon kelendőek a nőknél: jóképűek és/vagy népszerűek és/vagy dominánsak és/vagy sikeresek és/vagy gazdagok. Ezek kombinációja (sikeres színészek, rocksztárok, politikusok, gazdag üzletemberek stb.) azt jelenti, hogy ők választanak a rengeteg nő közül, vagyis ezek a férfiak döntenek.
De ez a férfiak nagyon kis százalékára igaz, a férfiak túlnyomó többségénél a nő dönti el, hogy lesz-e kapcsolat vagy nem.
én ezt csak a saját megfigyeléseim alapján vontam le, szóval biztos vannak kivételek, és nem minden emberre igaz a megfigyelésem, de rengeteg embert és párkapcsolatot, párválasztást, férfiakat és nőket figyeltem meg ilyen szempontból több év alatt, és ami az általános, az ez:
a legtöbb férfi, ha odamegy hozzá egy lány - vagyis tálcán kínálja fel magát -, akkor bizony belemegy, akkor is, ha esetleg több melóval megkaphatna egy jobbat. mert a kényelmes numera ott van kéznél, és az sincs ellenükre. vagyis miután a nő eldöntötte, hogy megszerez a férfit, és odamegy hozzá, NAGYON KIS ESÉLLYEL UTASÍTJÁK VISSZA A FÉRFIAK.
a hozzászólásod másik része pedig kicsit eltúlozva, de igaz. a férfiak nagyrésze nem teheti meg, hogy jó nők közül válogasson, és igenis hajlandó szinte bárkivel összejönni, mert a férfiaknak alacsonyabb az igényszintjük, mert a szexuális hajtóerejük nagyobb. tehát több mindenki felel meg nekik, nem annyira válogatósak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!