Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem tudom tisztelni anyósomat...

Nem tudom tisztelni anyósomat mint nő, anya. Mit mondjak a férjemnek?

Figyelt kérdés
Eddig külföldön éltünk, most költöztünk haza és most kezdem megismerni az anyukáját és nagyon nem szimpatikus.
2012. aug. 28. 16:12
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem hozzá költöztetek,akkor semmit.

Havi egyszer 2 órát elviselsz műmosollyal,sokan vagyunk igy.

2012. aug. 28. 16:14
 2/16 A kérdező kommentje:
Sajnos majdnem hetente találkozunk :-(
2012. aug. 28. 16:16
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem szimpatikus? Mondasz rá példákat?
2012. aug. 28. 16:19
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Ismerős érzés.

Én kerek perec megmondtam a véleményemet a páromnak. Semmi bajom az anyjával, de egy olyan nőt nem tudok tisztelni, aki hagyta, hogy a gyerekeket verje az apjuk (kórházba is kerültek többször) és fontosabb volt neki a cigi és a pia mint az, hogy a gyerekeknek legyen mit enni. A párom maximálisan egyetértett velem, de természetesen szereti, mert az anyja. Ő elfogadta az én véleményemet, én meg az Ő érzéseit.

Te miért nem tudod tisztelni? Az októl is sok minden függ.

2012. aug. 28. 16:20
 5/16 A kérdező kommentje:

Igazából két olyan megnyilvánulása van amit többször is hallottam tőle:

- a férjemet jobban szereti mint a másik fiát. Ezt egyszerű tényként kezeli és hangoztatja mindenki előtt. Az ok: lányt szeretett volna.

- a férje nem akart több gyereket, az első fiúk születése után el is akart válni, erre anyósom a háta mögött terhes lett. Szerinte ez tök természetese. És persze a férje a szemét disznó, hogy magára hagyta két gyerekkel.

2012. aug. 28. 16:24
 6/16 anonim ***** válasza:
nem tudom mi az igazság
2012. aug. 28. 16:32
 7/16 anonim ***** válasza:
87%

Egyszerű gondolkodású ember lehet anyósod. Nem látja át, hogy mennyire bántóak a kijelentései, téged viszont annál jobban irritál.

Nem látok jobb megoldást, mint a találkozásaitok csökkentését. Gondolom most, hogy hazajöttetek, még sűrűbben összejöttök, de ha már belerázódik mindenki a helyzetbe, akkor nyugodtan lehet ritkítani a rokonlátogatást!

2012. aug. 28. 16:37
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Heti egyszer találkoztok? Számomra az maga volna a mennyország...
2012. aug. 28. 16:40
 9/16 anonim ***** válasza:

Mondd meg neki hogy mi a tényállás, de nyugodtan, ne hordd le földig az anyját, mert azt senki nem szereti. De talán ismer is a férjed annyira, hogy tudja, mi a hasonló esetekről a véleményed.

Anyósoddal meg legyél továbbra is udvarias, de hűvös.

2012. aug. 28. 16:54
 10/16 anonim ***** válasza:
a "férjem" kényes téma
2012. aug. 28. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!