Nem tudom tisztelni anyósomat mint nő, anya. Mit mondjak a férjemnek?
Figyelt kérdés
Eddig külföldön éltünk, most költöztünk haza és most kezdem megismerni az anyukáját és nagyon nem szimpatikus.2012. aug. 28. 16:12
11/16 anonim válasza:
Ezek az általad említett kifogásod nem érintenek közvetlenül Téged/Titeket, úgyhogy szerintem nem érdemes foglalkozni vele. Az én anyósom is mondott történeteket de nem érdekel. Az számít, hogy Titeket ne háborgasson.
Heti egy alkalom még elmegy...néha ki is lehet hagyni.
12/16 anonim válasza:
Szerintem ez bőven elviselhető. Ha naponta kellene találkoznotok akkor lenne nehéz. Sokan vagyunk ebben a helyzetben, de felnőtt kulturált emberek ezt megoldják. Nem kell szeretned, a véleményed megvan és pont. A legformálisabb dolgokról kell beszélni és kevés lesz a súrlódási pont.
13/16 anonim válasza:
En se szeretem anyosomat, nem tudom tisztelni mint anyat.O a legjobb anya allitasa szerint, de szornyu dolgokat tett a ferjevel egyutt a gyerekeivel.Evente parszor kell csak elviselnem, de hatalmas probatetel mosolyogva szineszkedni holott legszivesebben...
14/16 anonim válasza:
Minek ezt elmondani a ferjednek? Hogy megbanthasd? En sem vagyok oda az anyosom nehany dolgaert, megsem szidom a paromnak, mert en is haragudnek, ha valaki szidna az anyukamat, aki engem tisztessegesen felmevelt. Teged nem bantott az anyos, nem akar kiturni, hogy heti egy alkalmat illene kibirnod.
Ilyen borzalmas szemelyiseggel a te menyednek is nehez dolga lesz majd...
15/16 harleynagyi válasza:
hogyan tudsz ilyen gyorsan velemenyt nyilvanitani az anyosodrol ??!!! Talan adj neki idot talan ismerd meg OT , hiszen a hogy irod csak most koltoztetek vissza szoval igazan nem ismered Ot .. Egyet ne felejts a ferjed elott ne bantsd Ot mert akarhogyan is szeret teged az Anyja partjara all ami termeszetes is es ertheto .
16/16 anonim válasza:
Osztom az előttem szóló véleményét. Én is elkövettem azt a hibát, hogy anyóst nem méltattam valami fényesen 2 évnyi hallgatás után. Pengén van miatta a kapcsolatunk. Valamilyen taktikát találj ki. Keresd a gyenge pontokat, mert ezt nem lehet szemtől-szembe intézni semmiképp sem. Próbáld úgy csinálni, mintha a férjed saját magától alakítana ki rossz véleményt. Inkább vezesd, rá és értékelje ki ő az adott helyzeteket magától. Ez nehéz lesz, de muszáj furmányosnak lenni, mert egy harcedzett anyóst aki -az én esetemben- nem képes felfogni, hogy a kisfiának saját élete van. Direkte támadással nem lehet lenyomni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!