Szerintetek rossz döntés volt 33e-ért az asus r7 260x? Azt mondják h rossz stb
Figyelt kérdés
2014. jún. 18. 18:42
1/8 anonim válasza:
Hát, eléggé határeset, viszont PCX-en jelenleg megkaphatnád 30-ért. Azért még egy 10-est rászántam volna az r9 270-re.
2/8 A kérdező kommentje:
Már megrendeltem hnap hozzák am 2gb-os pcxen vettem és azt írják h nem jó mert valami zero core befagy stb és úgy nem jó ha lejjebb húzom az órajelet? Pl 7000mhz-rol 5500ra?????
2014. jún. 18. 18:46
3/8 A kérdező kommentje:
De akkor nem lesz olyan h pl laggol rajta a cod2 lowon meg ilyenek?
2014. jún. 18. 18:48
4/8 anonim válasza:
Egyenlőre hagyd még békén, ne piszkáld.
5/8 A kérdező kommentje:
De még nem hozták hnap hozzák csak félek h nagyon rossz lesz) :
2014. jún. 18. 18:52
6/8 anonim válasza:
Ilyen alacsony árkategóriában, szerintem nem érdemes asust venni, mert drága. Sokkal jobban jársz egy olcsóbb 270-el, de már egy 265-tel is. Mondjuk egy sapphire vagy gigabyte-tal. De amúgy ne félj jól fog működni, aki panaszkodik annál többnyire driverprobléma van, amit egy frissítéssel megoldasz, akinek meg működik az nagyon meg van vele elégedve.
7/8 anonim válasza:
Ennyire azért nem kell kétségbeesni, nem rossz az.
Tényleg nem épp a legjobb választás, ugyanis valóban, +10ezerért már ott van az R9 270 is, de most emiatt az ereidet ne vágd fel.
Ezen is futni fognak ugyanúgy a játékok, mint egy másik kártyán, nem kell hinni mindenkinek aki azt mondja, hogy rossz. Egyenlőre hagyd békén, majd meglátod, hogy milyen, ha nem tetszik eladod és veszel egy másfélét.
8/8 A kérdező kommentje:
köszi am ez lenne az [link] és a véleményekbe láthatjátok miket írnak
2014. jún. 18. 19:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!