Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez rossz jel? Mi lenne a helyes döntés, cselekedet?
Sziasztok ! :)
Egy hónapja vagyunk együtt a barátommal , és nem rég volt meg az első csók köztünk (nekem ő az első minden szempontból) és Mikor az első csók elcsattant számomra (kicsit morbidul fog hangzani) érzelem mentes volt , abban reménykedtem hogy mi van ha csak a félelem az izgulás tetten ezt velem , de nem , a második és harmadik csók is érzelem mentes volt részemről, nem éreztem azt hogy bárcsak örökké tartana az a pillanat, mikor egy huzamosabb ideig nem látom nem érzem azt hogy és márpedig látni akarom mert nagyon hiányzik viszont szeretek vele lenni,és mikor visszagondolok egy két közös pillanatra akkor így wá *-* nem tudom azt az érzést leírni bocsi :D de nem is érzem magam szerelmesnek ... És aggódik hogy mi van ha mind ez továbbra is így van , akkor mit csináljak , mert a barátomat sem akarom egész végig átverni vagy bármi is , valaki tudna nekem tanácsot adni , vagy bármi véleményt írni ? nagyon megköszönném ! :)
Ui.: én 17/l ő 19/f
Egy hónap még nem olyan hosszú idő. Jól érzed magad vele ez a lényeg. A szerelem szerintem itt még simán kialakulhat annak több idő is kell, hogy igazi mély érzések alakuljanak. Ha két hónap múlva sem érzed akkor kezdj el rajta gondolkodni de szerintem még felesleges csak sodródj az árral és jó lesz minden.:) Meg neked ő az első még rengeteg minden újdonság vár rád.:)
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!