Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai világban jó döntés hűségesnek maradni?
Figyelt kérdés
Ha valaki komoly kapcsolatban van hosszú évekig, vagy évtizedekig számtalan lehetőséget hagy ki és a mai párkapcsolatok zöme kudarcba fullad, válás vagy szakítás lesz a vége. A hűtlenség (ha titokban marad és nem rontja a párkapcsolat minőségét) miért bűn?2014. ápr. 17. 20:57
1/8 anonim válasza:
Mert annyira semmibe veszed a másikat,hogy félrelépsz.Sosem lehetsz biztos benne, hogy nem derül ki.
És igen,szerintem jó döntés.
2/8 anonim válasza:
teljes mértékeben igaza van az előttem szólónak.
3/8 anonim válasza:
gratulálok ehhez a seggtitán kérdéshez. és majd te leszel szülő aki nevelni fog de, hogy mire?? nem minden tiszta biznisz, van az életben ezen kívül más is ami lehet ugyanolyan jó.
4/8 Johny88 válasza:
Egy szó emberek : Tisztelet! Igen lehetséges, hogy kimaradsz ebből-abból. De ha nincs kivel átélni azt a számtalan lehetőséget csak mindig másik emberrel. Akkor az sem lesz olyan jó érzés, mintha 1 emberrel élnéd át ezeket! Ha vagy valakivel akkor Tiszteld annyira, hogy nem csalod meg, még akkor sem ha nem derül ki.
5/8 anonim válasza:
nem is érdemes neked magyarázni, szóval csak annyit mondok hogy neked nem való párkapcsolat!
6/8 anonim válasza:
bár jó lenne ha legalább a párkapcsolat szó jelentésével tisztába lennél. amit te emlegetsz az a szimpla bas#ás de abból is a rosszabb kategória, a párkapcsolat az egy egészen más dolog ez még kimaradt az előző kommentemből.
7/8 anonim válasza:
Igen, jó döntés. Sőt, alap egy jó párkapcsolatban. Ha együtt vagyok valakivel, akkor szeretem, tisztelem és megbecsülöm. Eszembe sincs megcsalni őt.
Ez olyan, mintha lenne egy Ferrarid és te a trabantok után kacsintgatnál.
8/8 anonim válasza:
Ez a ferrari-hasonlat nagyon jo volt :) En ugy szoktam erre gondolni ,hogy a vilag legcsodalatosabb noje van mellettem,miert ernek be kevesebbel ? ( 10 eve vagyunk egy par)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!