The Nuke kérdése:
GTX550Ti lecserélése HD7770-re. Remélem nem egy rossz döntés! A HD 7770 nem rosszabb az %%0Ti-nél?
Figyelt kérdés
Sajnos már a második 550Ti van a gépemben az elmúlt 1 hét alatt, de ez is hibás (valószínűleg)
Nem akarok hozni egy 3. rossz kártyát, hanem akkor cserélek 1 ilyenre. Meg ráfizetek 4k Hufot.
Vélemény?
2012. aug. 6. 12:26
2/11 anonim válasza:
Szerintem is megéri, csak ne gyagyibyte legyen.
3/11 A kérdező kommentje:
Zapphire lesz talán...
2012. aug. 6. 12:32
4/11 anonim válasza:
Nem rossz döntés, de előforduhat, hogy az is hibás lesz.
5/11 A kérdező kommentje:
Akkor beülök 1 sarokba, és elkezdek sírni...
Én márt már nem tudok csinálni.
2012. aug. 6. 12:37
6/11 anonim válasza:
"Nem rossz döntés, de előforduhat, hogy az is hibás lesz."
Miről beszélsz? Honnan veszed?
7/11 anonim válasza:
Bárminél előfordulhat hogy hibás, nem?De szerintem nagyon szerencsétlennek kell lenni hogy a 3-ik VGA is rossz legyen, de benne van a pakliban.
8/11 anonim válasza:
Úristen.. Akkor ennyi erővel ne is vegyen soha semmit, mert bármivel előfordulhat hiba. Ez elég hülye gondolkodásmód... Már elnézést :D
9/11 anonim válasza:
Nem ez a gondolkodásmódom csak felhívtam a figyelmét rá, hogy megtörténhet ennél is, de elég kicsi rá az esély...
10/11 A kérdező kommentje:
Oké,jogos mind, amit itt írtatok. Esély megvan rá, de azért szerencsére kicsi.
Mint arra is, hogy 2 db GTX 550 Ti is kaki lesz. :)
De sokat utána néztem, és elég sok hasonló hiba jelentkezett embereknél. Ugyanez a kék halál.
Sajnálom, mert kicsit Nvidia párti vagyok, de most nem lopták magukat a szívembe.. AMD-m még nem volt, hát majd most kiderül, milyen úton indulok el. (:
2012. aug. 6. 16:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!