Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet egyszerre kettő férfit szerelemmel szeretni? Miért mondják azt a legtöbben, hogy ez nem lehetséges? 28/N
2-essel értek egyet!
Mellesleg ez elég süket duma: "a mai magyar társadalomban alig fogadják el azt, ha valakinek több párja van"...
Szóval csak a társadalmi megítélés miatt van ez a nagy dilemma, kíváncsi lennék, ha megmondanád a 2 hőn szeretett palinak, hogy van másik szerelmed is, tehát tudjanak egymásról vajon mit szólnának?
27F
Nem hiszem, hogy csak a magyar társadalomban gáz, hogy ha több pasival kavarsz, megcsalod a párod és emellé elméleteket gyártassz.
Dönts.
Milyen életcéljaid vannak. Mert teszem azt egy 47 éves férfi nem túl alkalmas családalapításra...
Dobj fel egy érmét..szerintem akaratlanul is, de szurkolni fogsz az érme egyik oldalának..akárhogy fordul az érme azt vélaszd akinek szurkoltál..tök bolondság itt érveket , ellenérveket felsorakoztatni..ez a a helyzet amikor a szívedre kell hallgatni (megjegyzem nem tudom mit lehet egy 47 éves férfiban szeretni..szinte apád lehetne)
26/L
Tudnak egymásról mind a ketten, és azt akarják mind a ketten, hogy válasszak, vagy ő vagy a másik, s ez szerintem kisajátítás... Én nyílt lapokkal játszom, tehát a 2 férfi tud egymásról... de mint már mondtam, döntenem kell, s elhamarkodott döntést sem szeretnék hozni...
Kettes válaszadónak: ha fellángolás lenne, akkor az csak pár hétig tartott volna, nem hónapokig. Ha egyfolytában ő jár az eszemben az élettársam mellett, akkor az is csak fellángolás lenne? Egyáltalán meddig tarthat egy fellángolás és ha már ez lenne, akkor mit lehetne tenni ellene? Mert tudom, 3 évet sem szabad csak úgy feladni, de ha az idősebb férfiról van szó, akkor szinte csak úgy repdesek az örömtől, s még az sem érdekelne, ha nem szülnék gyereket, mert neki már úgyis van több felnőttkorú gyermeke...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!