Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lehet egyszerre kettő férfit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet egyszerre kettő férfit szerelemmel szeretni? Miért mondják azt a legtöbben, hogy ez nem lehetséges? 28/N

Figyelt kérdés
Jelenleg 3 éve van egy élettársam, aki 35 éves, s ő előtte 6 évig volt már egy élettársam, de vele könnyű volt a szakítás, mert mindketten mást szerettünk. Most viszont egy nehéz helyzetbe kerültem, mert szerelmes lettem egy 47 éves férfiba, miközben van élettársam és úgy érzem mindkettőjüket szeretem, de döntenem kell, mert ebben a mai magyar társadalomban alig fogadják el azt, ha valakinek több párja van, és azt mondják, hogy akkor az nem szerelem... Felsorakoztattam mindkettőjük mellett az érveket és ellenérveket, de mindkettőnél ugyanannyi lett. Mit tegyek...? Döntenem úgyis nekem kell, de azért kíváncsi vagyok a véleményekre...

2014. nov. 23. 15:05
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Bár már lassan 3 év eltelt azóta, döntöttem is, 47 évest választottam, aki most már 50 azóta, s ez a kapcsolat 2 év 10 hónapig tartott, mert 2017.08.15-én szakítottunk, mert nem hagytam őt elég levegőhöz jutni ő elmondása alapján, s emiatt én az utolsó helyre kerültem nála. Ő talált magának már új nőt, de ennek ellenére még mindig abban reménykedem, h visszajön hozzám, mert vannak példák ilyenre is, fél évig fogok reménykedni, mert fél év alatt még vissza szoktak jönni. Üdv!
2017. okt. 27. 15:26
 22/23 anonim ***** válasza:
Hát csak várd!!!!
2017. okt. 31. 12:01
 23/23 A kérdező kommentje:
Azóta szakított az új nőjével, mostanában újra írogatunk egymásnak és beszélünk telefonon is, szóval esélyt látok újra! Üdv!
2017. dec. 17. 14:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!