Az emberek mi alapján döntik el, hogy melyik csapatnak szurkolnak? Kikre mondják azt, hogy divatdrukker?
Köszönöm a válaszokat. :)
#1: És ha valaki többek között azért is (de nem csak azért) kezdett el az egyik csapatnak szurkolni, mert ők a legjobbak, de kitart mellettük? Akkor nem az, ugye?
#2: És ha külföldi csapatról van szó, a családban meg senkit sem érdekelt a foci?
Szerintem a legjobban ez az írás közelíti meg a valóságot:
S bár nem akarok úgy tűnni, mint akinek nincs saját gondolata, de egyetértek a cikkel, mivel semmilyen jobb magyarázatot nem találok arra, hogy egy átlag magyar panellakó ugyan miért drukkol egy katalán csapatnak.
Hát én meg egyáltalán nem értek egyet a cikkíróval. Csak azért, mert Messi nem a nagybátyám, és nem is Barcelonában születtem, mért ne szerethetném őket? Meg akkor csak magyar zenét hallgassak, hiszen a többihez nincs közöm? Szerintem ez nevetséges.
De azért neked is köszönöm a választ.
"Csak azért, mert Messi nem a nagybátyám, és nem is Barcelonában születtem, mért ne szerethetném őket?"
Mert szerintem totál érdektelen a te szempontodból, hogy a világ másik szegletében játszó focicsapat, aki egyébként nem is tud a létezésedről, éppen győz-e, vagy nem. Mi a közös pont közted és a Barca között?
"Meg akkor csak magyar zenét hallgassak, hiszen a többihez nincs közöm? Szerintem ez nevetséges."
Hol láttál ilyet leírva a cikkben? Rosszul értelmezted, nem azzal van baj, ha külföldi zenét hallgatsz, hanem ha árkon-bokron át rajongsz a külföldi zenéért. Pl. "Britney Spears szar, Madonna a legjobb" Erről lett volna szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!