Barcelona drukkerek, titeket is idegesít, hogy ok nélkül divatoznak titeket?
Én kb. 5 éves koromban egyszer leültem apummal focit nézni. Épp Barca-Real ment és félidőbe apum megkérdezte hogy kinek szurkolok én pedig a Barcát választottam annak ellenére, hogy ők álltak vesztésre. És amikor a végén a Real nyert akkor jöttem rá,hogy én egy életre Barcás maradok még ha vesztenek is.
Engem is rohadtul idegesítenek a divatdrukkerek akik pl: elpártoltak a 7:0-ás veszteség után a Bayernhez. És az is idegesít, ha engem divatdrukkereznek le, mert éppen lány vagyok.
Igen, igen, igen! És ami azt illeti, engem tényleg a Barcelona választott ki. Előtte egy másik csapatnak drukkoltam egy rövid ideig, de közben a Barcát is lestem fél szemmel mert szimpatikus volt a játékstílusok. Aztán egyszer csak kiestek a BL-ből és bajban ismerszik meg a barát, én olyan szívfájdalmat éreztem, amilyet foci által még soha, és akkor jöttem rá, hogy én ezt a csapatot szeretem igazán.
Tehát pont egy nehéz időszakban szerettem meg őket, azért különösen gyűlölöm, ha divatdrukkernek titulálnak. És amit a legjobban gyűlölök, azok a sznobéria szurkolók, akik azt hiszik, jobbak mint mások, mert nem "mainstream" csapatnak drukkolnak. Bocs, hogy jó a csapatunk, cöh. Nem mindig lesz így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!