Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Barca drukkerek, erről mi a...

Barca drukkerek, erről mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=DhYU_znLSRk&feature=share

Az olyan jellegű hozzászólásokat, hogy de az xy is ezt csinálja, felejtsétek el, a csapatról és egyben a videóról alkotott véleményetekre vagyok kíváncsi.

2012. ápr. 8. 13:43
 1/6 anonim ***** válasza:

(Na, közben elment a netem, most írhatom le újra.)

Alves tényleg eljátszotta a nagyhalált, de a bíró a szándékot is bünteti, így a lap adható. (az más dolog, hogy Alvestől ez nem volt szép). Villa esetét nem is értem, miért rakták bele, kicsit rájátszott, de meg lett taposva. Busi, Pedro, Masch kaptak tőlem a meccsen Oscart, de ehhez hozzátartozik, hogy a Realosok elég sokat tapostak sunyi módon, amikből bíró nem igen fújt be semmit. Chelsea meccset nem kommentálom, mivel csak összefoglalóból láttam, amit meg nem látok teljes egészében, arról nem szeretek véleményt alkotni.

A többi összevágás meg fele-fele.

A csapatról az a véleményem, hogy semmivel sem színészkedik többet, mint más csapat.(Tegnapi Zaragoza meccset remélem láttad, ott is röpködtek az Oscarok, de nem a Barca játékosoknak)

Emellet a színészkedést egy fokkal jobban tolerálom, mint az alattomos belépőket, taposásokat, meg az elgurult gyógyszeres ámokfutásokat. (mondom ezt úgy, hogy például Ramos játékát kifejezetten kedvelem, amikor épp nem h.ülyét játszik. A spanyol válogatottból az egyik kedvencem - lehetne, ha nem lenne olyan, amilyen)

Bocsi, hogy hosszú lett, meg hogy a Realt is belevettem. Várom a te felvetéseidet is, szívesen diskurálok erről.

2012. ápr. 8. 14:32
 2/6 anonim ***** válasza:
Én is szoktam színészkedni, de ehhez tudás kell, hogy hogy csinálod meg. Mert egy Adebayor, olyan bénán csinálta, 2010-es bajnokság végén, hogy pirosat szedett össze.
2012. ápr. 8. 14:51
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem beszélgetünk? Első válaszoló vagyok) Pedig egy ilyen hosszúságú videót az esti Real meccsből is össze tudnék hozni. (Pepe a királyok királya, nem csalódtam benne, ez az ember, mi a f@szt keres focipálya közelében?)
2012. ápr. 9. 08:22
 4/6 anonim ***** válasza:

Elég nagy színészek de amit művelnek az mesteri.Guardiola erre is odafigyel gondolom :) Egyébként meg a Real Madrid játéka pedig egy hányinger.Csak arra mennek hogy szétrugdossák az ellenfelet.

(Barca fan vagyok :D)

2012. ápr. 9. 21:14
 5/6 anonim ***** válasza:
Csak tudjátok, a madridi favágok kapnak lapot rendszeresen (Pepe és Ramos is). Az Uefalona pedig színészkedésért is kap, csak nem ők hanem az ellenfél...;)
2012. ápr. 9. 22:05
 6/6 anonim ***** válasza:
nem védeni akarom a barcát mert tény színészkednek főleg busi meg alves de ez ugyan így igaz a Madridra is vagy az összes focistára pl tegnap néztem madrid meccset 3 dobta fel magát ronaldo úgy hogy hozzá se értek szóval minden focista rá játszik vagy színészkedik viszont a reál még durván is játszik főleg pepe meg ramos aki sokkal rosszabb szerintem.
2012. ápr. 9. 23:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!