Barca - Milán meccsnek mi lesz az eredménye?
Sztem a Barca jut tovább, 3-1re tippelek. Sokan nyilatkozták a milánói meccs után h ratyi volt a pálya minősége. Már az Arsenal is ezt nyilatkozta anno. Bár az Arsenalnál az első meccsen más gondok voltak inkább.
Ha tényleg rossz volt a pálya, akkor hazain a Barca simán behúzza a meccset. Ha nem a pálya volt a hibás, akkor is nyernek sztem, a hazai pálya előnye még akkor is megvan.
A Barca hazai pályán nagyon erős, egyértelmű esélyesek, de meglehet fogni őket a Nou Campban is! Nehezen tudom elképzelni, hogy Bommel és Silva nélkül a Milan kétszer kivédekezze kapott gól nélkül a meccset. De fognak gólt szerezni szerintem a vendégek is, Pato visszatér, Boateng formába lendült, Ibra pedig nagyon fog "harapni". Mivel szerintem a Milan szerez gólt a Barcának minimum 2-re lesz szüksége a továbbjutáshoz, de én egy "gólzáporos" 1-1-nél hihetetlenül boldog lennék. Viszont ha elfogultság nélkül kell tippelnem akkor azt mondom, hogy sajna 2-1 a Barcának.
FORZA MILAN!!!
Köszönöm a választ mindenkinek! :)
3:1-et tettem meg én is a tippmixen... egyenlőre jónak tűnik.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!