Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Barca - Milán meccsnek mi...

Barca - Milán meccsnek mi lesz az eredménye?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok a véleményekre és a miértekre is!
2012. ápr. 3. 13:17
 1/9 anonim ***** válasza:

Sztem a Barca jut tovább, 3-1re tippelek. Sokan nyilatkozták a milánói meccs után h ratyi volt a pálya minősége. Már az Arsenal is ezt nyilatkozta anno. Bár az Arsenalnál az első meccsen más gondok voltak inkább.

Ha tényleg rossz volt a pálya, akkor hazain a Barca simán behúzza a meccset. Ha nem a pálya volt a hibás, akkor is nyernek sztem, a hazai pálya előnye még akkor is megvan.

2012. ápr. 3. 13:23
 2/9 anonim ***** válasza:
Én 3-1-es végeredményre tettem a tippmixen, úgyhogy ajánlom, hogy annyi legyen.:)
2012. ápr. 3. 16:36
 3/9 anonim ***** válasza:
Ja, a miértet lehagytam. Szóval szerintem a Barcelona otthon, ha top formában játszik, bárkit le tud győzni. T.Silva nem játszik megint a Milanba, így ez is egy plusz esély. Ha a Barcelona megszerzi a vezetést, a Milannak muszáj lesz támadni, így több területe lesz a katalánoknak.
2012. ápr. 3. 16:39
 4/9 anonim ***** válasza:
Milan nyer 0-1 lesz a végeredmény.
2012. ápr. 3. 18:46
 5/9 anonim ***** válasza:

A Barca hazai pályán nagyon erős, egyértelmű esélyesek, de meglehet fogni őket a Nou Campban is! Nehezen tudom elképzelni, hogy Bommel és Silva nélkül a Milan kétszer kivédekezze kapott gól nélkül a meccset. De fognak gólt szerezni szerintem a vendégek is, Pato visszatér, Boateng formába lendült, Ibra pedig nagyon fog "harapni". Mivel szerintem a Milan szerez gólt a Barcának minimum 2-re lesz szüksége a továbbjutáshoz, de én egy "gólzáporos" 1-1-nél hihetetlenül boldog lennék. Viszont ha elfogultság nélkül kell tippelnem akkor azt mondom, hogy sajna 2-1 a Barcának.

FORZA MILAN!!!

2012. ápr. 3. 18:48
 6/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ mindenkinek! :)

3:1-et tettem meg én is a tippmixen... egyenlőre jónak tűnik.. :D

2012. ápr. 3. 22:12
 7/9 anonim ***** válasza:
#1 vagyok. Azt hiszem jó tippet adtam:D
2012. ápr. 4. 07:08
 8/9 A kérdező kommentje:
jaja, köszi szépen! :) Ha van még ilyen "biztos" tipped, ne tartsd magadban. :P
2012. ápr. 4. 23:44
 9/9 anonim válasza:
3-1 nem jó a barcának mert van milánnak egy idegenben lőtt gólja minimum 3 góllal kell nyerni a barcának 4-1!
2013. márc. 11. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!