A Juventus-drukkerek miért nem ismerik el, hogy bundázott a Juve 2006-ban?
Most akkor elismerik vagy nem? A kérdésed és a magyarázatod ellentmondásos.
"Mindig azzal jönnek, hogy az Inter meg a Milan is bundázott, csak őket nem büntették meg. De ez felmenti a Juvét? Nem hiszem."
Ezek szerint elismerik csak azt kifogásolják, hogy a másik két csapatot nem büntették meg.....egyébként amire van sportfogadás 99 % ban van bunda
Most akkor elismerik vagy nem? A kérdésed és a magyarázatod ellentmondásos.
"Mindig azzal jönnek, hogy az Inter meg a Milan is bundázott, csak őket nem büntették meg. De ez felmenti a Juvét? Nem hiszem."
Ezek szerint elismerik csak azt kifogásolják, hogy a másik két csapatot nem büntették meg.....egyébként amire van sportfogadás 99 % ban van bunda
"Most akkor elismerik vagy nem? A kérdésed és a magyarázatod ellentmondásos.
Ezek szerint elismerik csak azt kifogásolják, hogy a másik két csapatot nem büntették meg.....egyébként amire van sportfogadás 99 % ban van bunda"
Igen, épp ez, hogy ennek ellenére büszkén hirdetik, hogy 30 scudettójuk van. Szóval én se értem teljesen.
(bocsi, az előzőt véletlen küldtem el)
8: a bunda teljesen más mint a színészkedés.
főleg ha olyanok vádolják színészkedéssel a barszát akik pepe, ramos, cr fémjelezte csapatnak drukkolnak...
a bunda az bunda
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!