A Barcelona drukkerek miért csak fikázni tudják az ellenfelet, és a játékvezetést?
Gondolok itt arra, hogy minden Barca drukker szapulja Ronaldot, meghogy Messi több gólt rugott egyedül mint a Manchester United (ami valótlan). arról nem is beszélve, hogy egy esetleges vereség után nem hajlandóak bevallani, hogy rosszul játszottak, mindig próbálják áthárítani valami másra.
Nektek mi a véleményetek?
(Ui: Félreértés ne essék, nem vagyok se Real, se ManU drukker,hanem az az Ajaxnak szurkolok :)).
Ez így eléggé helytelen megállapítás! Lassan 9 éve vagyok Barca drukker, de sohase szapultam Ronaldot, a Realt, a Manchestert vagy mást sem. Mindegyik csapatnál vannak ilyen drukkerek akik az ellenfelet elhordják mindennek, és mimden csapatnál vannak olyanok akik nem! És én azt 100%-ig elismerem, ha az ellenfél jobb, mint a Barca.
Az aranylabdát most viszont tényleg Ribérynek kellene kapnia. :)
tapasztalataim szerint ők valamiért úgy gondolják, hogy ők felsőbbrendűek, mert
1. ők "katalánok" (sztem a fociba nem kéne belevinni a politikát...)
2. ők az utánpótlásukra építenek (ja, nézd meg Neymart...)
3. - szerintük - ők játsszák a szép futballt (noha mindenki más számára halálosan unalmas, hogy Busquets és Piqué hogy tudnak perceken keresztül egyérintőzni...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!