Mi a bajotok az FC Barcelona-val, kedves Real Madrid szúrkolók? Miért mondják mindenkire, hogy divatdukkerek?
Miért mondják, hogy cs.icska Barcások? Miért cs.icskák? Világ (egyik) legjobb csapata .. Akkor miért sz@r?
Ja, csak mondom, hogy ma a Barca veri a Realt! :)
Te biciklibelsőben élsz?:D Fordítva is igaz az egész dolog. Ugyan ezt a kérdést feltehetném csak, a Madriddal helyettesítve.
A divatdrukker pedig azt jelenti, hogy valaki mindenki annak a csapatnak szurkol, akinek épp a legjobban megy. És nézd meg hogy mielőtt a Barcelona ennyi címet nyert, hány szurkolója volt a mostanihoz képest. :)
És mielőtt Ronaldót és Kakát megvette a Real hány szurkolója volt a Realnak?
Hirtelen a sok Milános és Manchesteres szurkolóból Real fan lett.Ez felettébb érdekes dolog.
Nekem semmi bajom. Van ellenfele a Madridnak és ez jó. A Barcelonat mindig tiszteltem és fogom is. Ronaldinho a kedvencem volt, nagyon oktatta a mezőnyt. Büszke vagyok arra, hogy Kocsis és Kubala a Barcelonaban játszott. Ez egy nagy klub, nagy hagyományokkal és tradíciókkal. Kitartanak az elvük és taktikájuk mellett. Nagyon fontos nekik a saját nevelésű játékosok. Szinte már egy család.
A mostani generáció pedig megismételhetetlen szerintem. Vagyis ez a 2. Puyol, Xaxi, Iniesta, Fabregas, Messi, Piqué. Ekkora csapat saját nevelésekből nehezen jön össze még egyszer.(Az újat is látjuk Tello, Cuenca, Montoya nem az a szint talán az a Deulofeu gyerek.)
Szóval én tisztelem őket, az ellenfelet mindig tisztelni kell. Nekem inkább a Barca szurkolókkal van bajom, hogy ezt a tiszteletet nem adják meg és nem tudnak pontosan írni(*szurkolók) :)
Hala Madrid!
Mivel a Barcelona unalmas játékot játszik és úgy viselkednek mint a kislányok.
Egyébként ti is szidtok minket meg Ronaldot, hogy egoista aközben ccsak nem olyan áll szerény mint a törpe (Messi).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!