Ez esetben mit tehetek?
3 hónap alatt elöregedett?! Túl hajtottad egy f astrával? (Tényleg, egyáltalán hogy lehet túl hajtani?)
Pofán is vágtam volna!
Ezt majd mondja a bíróság által kirendelt hatósági szakértőnek.
Ja, nem viheted bíróság elé, mert számla nélkül le fogja tagadni hogy valaha is jártál nála.
Szar ügy - így jár, aki az áfán akar párezret spórolni.
Bizonyítsa be, hogy túlhajtottad. Ez esetben máson is kell jelentkezni a nyomainak.
Én valószínűnek tartom, hogy nem lett cserélve az alkatrész. Biztosítás gondolom van a kocsin. Ilyen esetben én bevonnám a biztosítót, ha a szerelővel nem sikerül megegyezni.
A kérdés az, hogy kaptál róla számlát?
Ha nem akkor hogy bizonyítod, hogy ő javította. Korrekt szerelő felajánlana valamit, például, hogy x%-ban vagy anyagárban megjavítja a kocsit.
Esetleg megmutathatnád egy másik műhelynek is - lehet kérni árajánlatot. Érdemes lenne megfontolni a motorcserét is az kb mennyibe kerülne.
Aztán meg kellene próbálni egyezkedni ezzel a szerelővel.
Szerintem ha számla nélkül javíttatad - tehát csak a "becsület szó"-ra alapozhatsz, próbáld meg legalább azt, hogy anyagárba javíttassa. Vagy végezze el a motorcserét - bármit amivel még gazdaságosan lábra lehet állítani ezt a kocsit.
Remélem segítettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!