Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Jegyellenőr ellen tehetek...

Jegyellenőr ellen tehetek panaszt ilyen esetben?

Figyelt kérdés

Mindig van bérletem, most is volt, a probléma más természetű. Olyan jellegű, amihez a járművezetőnek lenne inkább köze, de Ő megmondta, hogy nincs gondja ezzel.

Az ellenőr ennek ellenére lekezelően, kioktató stílusban beszélt velünk, és - a közlekedési vállalat hivatalos álláspontja szerint - még hülyeségeket is mondott.

2014. dec. 23. 06:58
 1/6 anonim ***** válasza:

Mivel nem lehet tudni, mi baj volt a bérleteddel, ezért nem sokat lehet érdemben mondani.

Panaszt meg tehetsz mindenért, legfeljebb kiröhögnek. Mert gondolom, bizonyítani nem tudsz semmit.

2014. dec. 23. 07:56
 2/6 A kérdező kommentje:

A bérletemmel minden rendben van.

Az ellenőrnek az nem tetszett, hogy fényképeztem az egyik karácsonyi díszítésbe öltöztetett járművet, amin előre meghirdetett esemény volt.

A vezetővel lett egyeztetve a dolog, márpedig a Ő veszi át a járművet és nem az ellenőr. Tehát Ő tartozik felelősséggel érte.

Az ellenőr szerint a cég központilag megtiltotta a járművek fényképezését, amiről a cégvezetés nem tud....

2014. dec. 23. 08:10
 3/6 A kérdező kommentje:
Ja, a szereplők is külön kérték, hogy legyen róluk is fénykép, tehát tanúnak ők is ott vannak.
2014. dec. 23. 08:15
 4/6 anonim ***** válasza:

Az ellenőrnek rohadtul de semmi köze hozzá. Én is szoktam járműveket fényképezni, és járművezetőnek eddig ritkán volt baja a dologgal (néhányszor megkérdezte hogy mit csinálunk, udvariasan, értelmesen, ekkor elmagyaráztuk, és megértette egy kivételével mind). Ellenben a vasútőrök és egyéb biztonságiak imádnak kötekedni, ezt tartják a legizgalmasabb dolognak az életükben, holott sehol semmilyen szabály nem szól a járművek fotózásáról, pláne nem közterületen. Olyat viszont még az életben nem hallottam, hogy jegyellenőr szóljon be.

Panaszt tulajdonképpen tehetsz, de nem fognak vele foglalkozni; inkább ott, személyesen kellett volna helyre tenni az amigót. Mondom ezt úgy, hogy én se szoktam tudni mondani semmit ilyen helyzetekben, mert a vasútőrök tahóságától minden alkalommal annyira megdöbbenek, hiába tapasztaltam már x alkalommal. :D

2014. dec. 23. 09:43
 5/6 A kérdező kommentje:

Ismerős, a vasútőrséggel nekem is volt már kellemetlenségem...

Nálunk a buszállomás be van kamerázva, az őrök rögtön ugranak ki a helyiségükből, ha csak a kezemben van a fényképezőgép. De az, hogy az állomás területén a sok intelligens ember kéreget, virágládát WC-nek nézi, stb. az teljesen rendben van...

2014. dec. 23. 12:15
 6/6 anonim ***** válasza:
Ez melyik buszállomás, ha szabad kérdeznem? Csak ha véletlen arra tévednék, akkor tudjam. :) (Privátban is jöhet, ha nem szeretnéd itt megosztani.)
2014. dec. 23. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!