Milyenek a lenti autók szervizköltségei?
Autóvásárlás előtt állok és a teóriák miszerint városba benzin hosszú utakra dízel helyett én a választ, hogy milyet vegyek a pénztárcámra bízom. Évenként, hogy mennyit spórolnék a különböző autókon a tankoláson már megvan, a kérdés, hogy a szerviznél mi a helyzet. Akinek volt már és haverhoz (nem márkaszerviz) vitte a kocsit szervizelni kérem írja le, hogy milyen árakkal találkozott bizonyos problémák esetén (komplett vezérlés, olaj, kopó alkatrészek cseréje, esetleg nemvárt gondok turbó,váltó stb.)
Autó típusok: Audi A3 ( 1.9 TDI 90,110LE | 1.6 benzin) VW4 (1.9 TDI 110-90LE | 1.6 és 1.4 Benzin) Astra G ( 2.0 DIT, 1.7 CDTI , 1.7 DIT | 1.4 és 1.6 benzin)
A válaszokat előre is köszönöm!
Na pont ez az amit írtam
Autós újságírók írták akiknek gondolom nem 1-2 diesel fordult meg a kezük alatt
Ki mondta,hogy az a király?????
Király a 10 ezresen van
Te voltál az aki elkezdett kötekedni ember
En is ültem már 2.0 crtdi be .. és??
Csak annyit irtam le,hogy egy 2 literes benzineshez képest jó a fogyasztása és a nyomatéka ENNYI
Az,hogy te idejössz 55% -os (név nélkül) és beszólsz/kötekszel ..Te vagy a király öcsém XDDDD Legalábbis azt hiszed
2. Biztos hogy nem ültél 2.4 esbe ! Ez most olyan hirtelen jött nemtudok mitírni válasz volt ,tipikus butagyerek lehetsz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!