Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyenek a lenti autók szerviz...

Milyenek a lenti autók szervizköltségei?

Figyelt kérdés

Autóvásárlás előtt állok és a teóriák miszerint városba benzin hosszú utakra dízel helyett én a választ, hogy milyet vegyek a pénztárcámra bízom. Évenként, hogy mennyit spórolnék a különböző autókon a tankoláson már megvan, a kérdés, hogy a szerviznél mi a helyzet. Akinek volt már és haverhoz (nem márkaszerviz) vitte a kocsit szervizelni kérem írja le, hogy milyen árakkal találkozott bizonyos problémák esetén (komplett vezérlés, olaj, kopó alkatrészek cseréje, esetleg nemvárt gondok turbó,váltó stb.)

Autó típusok: Audi A3 ( 1.9 TDI 90,110LE | 1.6 benzin) VW4 (1.9 TDI 110-90LE | 1.6 és 1.4 Benzin) Astra G ( 2.0 DIT, 1.7 CDTI , 1.7 DIT | 1.4 és 1.6 benzin)

A válaszokat előre is köszönöm!

#költség #TDI #Volkswagen #Opel Astra G #Audi A3 #Volkswagen 4 #2.0 szerviz
2016. máj. 31. 11:25
1 2 3 4
 31/37 Tomcatters ***** válasza:
55%

Na pont ez az amit írtam

[link]

Autós újságírók írták akiknek gondolom nem 1-2 diesel fordult meg a kezük alatt

2016. jún. 1. 15:54
 32/37 anonim ***** válasza:
0%
az hogy ki mit ír le,nem mindegy ki honnan mennyi pénzt kap.
2016. jún. 1. 18:38
 33/37 Tomcatters ***** válasza:
25%
Ma már nincs ilyen.. Meg ebbe nem is lehet , és nincs értelme kamuzni :) Barki beul 1 ilyen tipusba, es tapasztalhatja :)
2016. jún. 1. 20:14
 34/37 anonim ***** válasza:
20%
én nem ültem az accord 2.0-ban,de ültem 2.4 190Le-s verzióban...khmm...és hát mit mondjak...inább nem is mondok semmit,mivel neked accordod van,úgyis az a király :)
2016. jún. 2. 10:04
 35/37 Tomcatters ***** válasza:
33%

Ki mondta,hogy az a király?????

Király a 10 ezresen van

Te voltál az aki elkezdett kötekedni ember

En is ültem már 2.0 crtdi be .. és??

Csak annyit irtam le,hogy egy 2 literes benzineshez képest jó a fogyasztása és a nyomatéka ENNYI

Az,hogy te idejössz 55% -os (név nélkül) és beszólsz/kötekszel ..Te vagy a király öcsém XDDDD Legalábbis azt hiszed

2. Biztos hogy nem ültél 2.4 esbe ! Ez most olyan hirtelen jött nemtudok mitírni válasz volt ,tipikus butagyerek lehetsz :)

2016. jún. 2. 11:07
 36/37 anonim ***** válasza:
akkor nem ültem,te már csak jobban tudod :) GYK király! :)
2016. jún. 2. 13:55
 37/37 Tomcatters ***** válasza:
0%
Úgy úgy :D
2016. jún. 2. 16:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!