Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Fiatal japán és német autók,...

BiTOPro97 kérdése:

Fiatal japán és német autók, mi szól egyik mellett mi a másik mellett? Ki miért melyiket venné/vette?

Figyelt kérdés

Japánnál mondják az alkatrész, de újnál vagy majdnem újnál biztosítás nélkül a balesetnél számít, de ott igen. Németnél erősebb a down-sizeing amit sokan nem szeretnek, meg az extrák magas pluszára, ami japánban sokszor széria - mivel úgy-e távol van, több extrával jön alapban mint otthon kapható a kezdő modell, a kevesebb variálás miatt IS. ... De értéktartástól, presztízs minden jöhet.

Én németben újszerűt akartam venni, azt is vettem de két kategóriával nagyobbat igaz munkára így végül, ami a plusz kiadáson túl is hozott.

Most több szabadidő kell, volt rá több kolléga vevő jelölt el is adtam.

És japánban gondolkodom, és újban. Ezért érdekel, mert 3/4-ben otthon vagyok a dolognak de nem 100%-ban.

De okuljon más is belőle, ezért vettem tágabbra a kérdést.

2016. márc. 26. 15:07
1 2 3 4 5
 31/50 Tomcatters ***** válasza:
38%

Toyota mellett, hat pl szep is (kinek mi tetszik) Vannak jo kis hybridjei ... stb :D

Ha nagy, kenyelmes luxus kocsit akarsz, akkor ott a Camry...stb

2016. nov. 6. 11:47
 32/50 A kérdező kommentje:

Az éppen még utolsó pillanatban nagybátyám rendelte Toyota Land Cruiser V8 ilyen.

Vagy amivel én is szemeztem, az új Toyota Avensis.

Nem Toyoták de japán autók, aktuális Honda Jazz-t, na húgom szabályosan imádja. De a Mazda 6 is szép példa arra, japánok is értenek a formákhoz is. - na ez útobival is szemeztem.

Azt nem tudom hosszútávon mennyire felelnének meg az igényeimnek. - de nem én vagyok a mérce, mert én idei 3-as BMW-t adtam el. Nem olyan rég azért, mert három autó, már nem kell egy embernek.

De Toyotánk is ott van a Lexus is.

2016. nov. 6. 12:31
 33/50 anonim ***** válasza:
69%

"Ha elolvasol egy Toyota-Volkswagen összehasonlító tesztet, akkor is szinte biztos hogy a Volkswagent hozzák ki győztesnek, talán nem véletlenül."

Nem...a németek is elismerik, hogy a Toyota jobb autókat csinál, mint ők. Ez tény.

2016. dec. 19. 09:55
 34/50 anonim ***** válasza:
0%

"Nem...a németek is elismerik, hogy a Toyota jobb autókat csinál, mint ők. Ez tény."

Jajajajajaja

2016. dec. 19. 13:41
 35/50 Tomcatters ***** válasza:
38%
34. Ez igy van ,ha tetszik ,ha nem :D Nemetek kijelentettek,hogy jobb as "Toyota"
2016. dec. 19. 14:29
 36/50 A kérdező kommentje:

A megbízhatóságot ismerték el, nem azt hogy jobb.

A VW kiáll az mellett, hogy ők csinálják a legjobb autókat, még a botrány után is. De hát egy autó nem csak megbízhatóságból áll, mert akkor a Suzuki Swift típusa nyerne. ;)

2016. dec. 19. 17:49
 37/50 Tomcatters ***** válasza:
48%
Meg meg jo par japan auto :D :D De hogy a VW kiall mellette,hogy a lag jobb autokat csinaljak :D ........Hat szerintuk XDD
2016. dec. 19. 19:37
 38/50 anonim ***** válasza:
38%

Tomcatters

Csak nem azt akarod mondani, hogy akkor a Toyota csinálja a legjobb autókat, vagy a Honda :)))))

2016. dec. 19. 21:02
 39/50 A kérdező kommentje:

Toyota a Lexus-sal ott jár a német prémium márkák közelében, de az már a prémium márkája.

A németek mindent tervesztalon és számítógépen tsztelnek, a japánok, meg legyártanak fél tucat motort és élő teszt alá veszik. Mondjuk más alkatrészekkel is ez a helyzet. Más stratégia.

Ismerős hetes BMW-jét féléves gyártásban lévő típusból választotta, és még nem volt jó az összeszerelés.

Másban jó a német és másban a japán.

2016. dec. 19. 23:10
 40/50 Tomcatters ***** válasza:
38%

Legjobb, az relativ, kinek mit jelent :D Megbizhatosagban igen, a leg jobbak (egyesz szeriai 8g-ig )Accordnal foleg, mert az 100 japan ,nem csak a neve, az elso csavartol az utolsoig japanban gyartjak, szerelik ossze.(de erzodik is rajta PL: Macskakoves uton 10 plusz ev utan egy zorgest nem hallasz benne...stb ) Akkor

Ott van pl a Honda F20C blokkja Zsinorban 4x nyerte el a vilag leg jobb motorja c dijat Ferrari es Lambo motrokat utasitott magamoge :D Akkor Toyota 1.600.000 km megbontas nelkul futo dieselmotorja (egy amerikai tulaje ) Terepjaro

2016. dec. 21. 08:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!