Fiatal japán és német autók, mi szól egyik mellett mi a másik mellett? Ki miért melyiket venné/vette?
Japánnál mondják az alkatrész, de újnál vagy majdnem újnál biztosítás nélkül a balesetnél számít, de ott igen. Németnél erősebb a down-sizeing amit sokan nem szeretnek, meg az extrák magas pluszára, ami japánban sokszor széria - mivel úgy-e távol van, több extrával jön alapban mint otthon kapható a kezdő modell, a kevesebb variálás miatt IS. ... De értéktartástól, presztízs minden jöhet.
Én németben újszerűt akartam venni, azt is vettem de két kategóriával nagyobbat igaz munkára így végül, ami a plusz kiadáson túl is hozott.
Most több szabadidő kell, volt rá több kolléga vevő jelölt el is adtam.
És japánban gondolkodom, és újban. Ezért érdekel, mert 3/4-ben otthon vagyok a dolognak de nem 100%-ban.
De okuljon más is belőle, ezért vettem tágabbra a kérdést.
BMW 330i Kombi/Touring 2016 és július legelejére várom.
Szép árnyalatú barna nappa bőrrel.
A környezetemben többeknél, felmerült hasonló helyzet.
Szóval vennének fiatal 1. vagy 2. tulajdonostól, egy fiatal japán és német autót, mi szól egyik mellett, mi a másik mellett? Ki miért melyiket venné/vette?
"Ha elolvasol egy Toyota-Volkswagen összehasonlító tesztet, akkor is szinte biztos hogy a Volkswagent hozzák ki győztesnek, talán nem véletlenül."
X'D Sírok....:''''D
Kérlek szépen...:'D A Toyota a németek szerint is a világ legjobb autómárkája. :) Esélye nincs a Volkswagennek, de semmilyen téren sem. :)
Toyota tényleg a legmegbízhatóbb autógyártó. Egyes modellekben, és így szegmensekben is, már párszor azért megverte a Toyotát.
Beltér és külcsín. Persze kérdés kinek mi jön be, és ez milyen szinten szempont. Ráadásul van olyan ár- és méretkategória, ahol a japán versenytársak sokszor a két szempontban is amit írtam, na ott is sokszor európai szemmel is jobbak.
"X'D Sírok....:''''D
Kérlek szépen...:'D A Toyota a németek szerint is a világ legjobb autómárkája. :) Esélye nincs a Volkswagennek, de semmilyen téren sem. :)"
Hát sírjál, de a megbízhatóságon kivül nem tudom még milyen érvet lehet felhozni a Toyota mellett. Na mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!