Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Fiatal japán és német autók,...

BiTOPro97 kérdése:

Fiatal japán és német autók, mi szól egyik mellett mi a másik mellett? Ki miért melyiket venné/vette?

Figyelt kérdés

Japánnál mondják az alkatrész, de újnál vagy majdnem újnál biztosítás nélkül a balesetnél számít, de ott igen. Németnél erősebb a down-sizeing amit sokan nem szeretnek, meg az extrák magas pluszára, ami japánban sokszor széria - mivel úgy-e távol van, több extrával jön alapban mint otthon kapható a kezdő modell, a kevesebb variálás miatt IS. ... De értéktartástól, presztízs minden jöhet.

Én németben újszerűt akartam venni, azt is vettem de két kategóriával nagyobbat igaz munkára így végül, ami a plusz kiadáson túl is hozott.

Most több szabadidő kell, volt rá több kolléga vevő jelölt el is adtam.

És japánban gondolkodom, és újban. Ezért érdekel, mert 3/4-ben otthon vagyok a dolognak de nem 100%-ban.

De okuljon más is belőle, ezért vettem tágabbra a kérdést.

2016. márc. 26. 15:07
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
84%

Csak japán, lehetőleg ott gyártott.Húsz éve csak ilyenekkel járok, de még sosem rohadt le egyik sem.

...Még az automata váltójuk sem...

2016. márc. 26. 18:28
 12/50 anonim ***** válasza:
69%
3 mas 8 vagyok :) Nem kötekedésből,de tudnál mutatni egy vw toyota összehasonlító cikket,mert érdekelne :) Igen én amúgy benzinpárti vagyok :) Kizarolag benzineseket kerestem :)
2016. márc. 26. 19:18
 13/50 Tomcatters ***** válasza:
89%

11# Én anno azért is vettem a 7 gen accordot,mert az izig vérig japan a leg első csavarjatol a leg utolsoig japanban gyártják... de meg is látszik rajta ,a motor meg 143 ezer km es 11 év után 1 negyzetmilimeternyi olaj nincs rajta sehol ,mintha tegnap jott volna le a futoszalagról.. leszamítva a port ami rajta van XDD Haveromnak ... ugyan ez a 2 literes benzines van 500 valahany ezerrel.. ugyan ez a helyzet :)

Egyebkent 3# ha diesel,akkor egyertelműen német ez is köztudott :) bar pont a honda i-cdti motorjai nyugmentesek :D

2016. márc. 26. 19:25
 14/50 anonim ***** válasza:
69%

Nekem német autóm van japán motorral. :)

Szintén már 11 éves és most lesz 250.000km benne. Szintén nem dzsuvás a motortér, eddig generátor és önindító (mindkettő Hitachi, made in Japan) hibán kívül más nagyon nem volt. 0W30-as olajból egy decit nem fogyaszt. Abszolút elégedett vagyok vele.

2016. márc. 26. 20:58
 15/50 Tomcatters ***** válasza:
77%
14 # Konkrétan milyen típusú az autó milyen motorral?
2016. márc. 26. 21:09
 16/50 anonim ***** válasza:
Mintha csak 1 német és 1 japán autó létezne. :D
2016. márc. 26. 22:05
 17/50 A kérdező kommentje:
#15 Tuti Opel terepjáró, Nissan motorral. ;)
2016. márc. 27. 08:56
 18/50 A kérdező kommentje:
#17 Baromi igénytelen és jó értelemben is véve, masszív és még olcsó gépek is voltak.
2016. márc. 27. 09:08
 19/50 anonim ***** válasza:
87%
Opel, de nem terepjáró. A "klasszikus" Isuzu származású dízelmotorral. A motortérben rengeteg alkatrészen ott az Isuzu, vagy Hitachi címke, made in Japan felirattal. Igaz, egy-két elektronikán meg "Bosch, made in Germany" szerepel, úgyhogy nem 100%-ban Japán.
2016. márc. 27. 09:59
 20/50 Tomcatters ***** válasza:
87%
Bizony jók is az isuzu motorok :D
2016. márc. 27. 10:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!